Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9844) Zoli bácsi válasza Barell (#9843) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Köszönöm szépen, hogy reagáltál. Akkor ez lehet hogy ilyen, gyárilag.
Benne van a felhasználói útmutatóban a funkció, azért próbáltam. :)
Sajnos minden évben, max. 2 évente szétmegy egy szék alattam. Voltam közel 140 kilóhoz, jelenleg sikeresen lementem 120 alá. Ehhez vagyok közel 2 méter. Az a tapasztalat, a drága székek nem bírnak annyival többet, amennyivel többe kerülnek. Örültem, mikor megtaláltam a posztodat, mondom nem kutakodok tovább, ez jó lesz. :R
Amúgy én is " derekas" ember vagyok, volt már lumbális szakaszon porckorongsérv műtétem, és az a deréktámasztó párna jó ötlet, gyakorlatban sokat ér, nem csak dísz.
Ha valaki olvassa, aki széket keres, akkor megerősítem én is, kényelmes. Bőven jó a közel két méteremhez, meg se nyekken a 120 kg alatt, és nálam jóval szélesebb ember is beleférne. A hintafunkció akkor valószínűleg nincs benne, nem nagy probléma, dönthető a háttámla.
Megjegyzem, szerintem a székeim nagy részét pont a hintázás miatt nyírtam ki, szerintem akkor tette be a kaput nekik a súlyom.Legtöbb esetben a karfák törnek el, amik össze tartják a háttámlát az üléslappal. Itt más a teherviselés, attól tartok a dőlést beállító mechanika lesz gyenge..... majd... ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.