Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0k0m_
tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Amit linkeltem azon a képek alapján csak a széleken van műbőr, az ülő/hát felület szövetnek látszik, de mindegy mert nem tudom megvásárolni a távolság miatt, netes rendelés jön csak szóba.
Régebben volt egy bőr székem és ki nem állhattam. Sztem elvárható, hogy nyáron rövidnadrágban rá lehessen ülni anélkül, hogy mindenféle törölközőre ülne az ember. Ráadásul a felület is széttöredezett 1-2 év alatt. Évek óta textil székeken ülök és nincs gond a tisztítással, nem ragadok le, légáteresztő, nem áll meg a víz a felszínén, rácsos háttámla előnyei nyáron stb.
Viszont textil felületű székekből a neten keresgélve csak nagyon gagyikat találok (IKEA markus-t leszámítva, de az is messze van). Egy ilyen hibrid megoldással még meg is barátkoznék, de ez pont túl van a büdzsén:
http://www.arozzi.se/product/torretta-black/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest