- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
supercow
üzenetére
hát nemtudom. az aeron nekem kifejezetten nem jött be (használtam pár hétig), de biztos ergonomikus. negyedmilliót nem ér. az egyik olcsóbb modelljén (az asszem akkor 100-as tételben csak 150e volt) lehúztam közel egy évet, attól sem dobtam hanyatt magam - szép, jó, de ennyi. a sima 50e-s kategóriájú irodai szék ugyanazt tudta.
steelcase? asszem egynek kitört a kereke, egynek széttört a támla állító karja, meg még egy lesérült a kb 30-as rendelésből az egyik ügyfélnél nemrég, ezeket alig pár hónapig használták.
ikea markust használok itthon. 10 év gari, ez sem rosszabb, mint a többi, és valami 35e volt akciósan. csak azért vettem meg, mert mondom ennyiért még "csak úgy" is belefér, de semmi gondom nincs vele. ha meg lesz, még mindig vehetek másikat. igaz ugyan, hogy a "hálót" én nem szeretem, mert huzatban kicsinálja a derekad, így ráterítettem egy plédet a hálóra, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs