Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Flipper PC-n!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
supercow
üzenetére
hát nemtudom. az aeron nekem kifejezetten nem jött be (használtam pár hétig), de biztos ergonomikus. negyedmilliót nem ér. az egyik olcsóbb modelljén (az asszem akkor 100-as tételben csak 150e volt) lehúztam közel egy évet, attól sem dobtam hanyatt magam - szép, jó, de ennyi. a sima 50e-s kategóriájú irodai szék ugyanazt tudta.
steelcase? asszem egynek kitört a kereke, egynek széttört a támla állító karja, meg még egy lesérült a kb 30-as rendelésből az egyik ügyfélnél nemrég, ezeket alig pár hónapig használták.
ikea markust használok itthon. 10 év gari, ez sem rosszabb, mint a többi, és valami 35e volt akciósan. csak azért vettem meg, mert mondom ennyiért még "csak úgy" is belefér, de semmi gondom nincs vele. ha meg lesz, még mindig vehetek másikat. igaz ugyan, hogy a "hálót" én nem szeretem, mert huzatban kicsinálja a derekad, így ráterítettem egy plédet a hálóra, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Egyszerű kávé topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe