Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
Elkezdtem olvasni: a háttértárolók száma három, és vártam, hogy a négyet szádra ne vedd.
-
StLui
veterán
válasz
donjohnson #3 üzenetére
Köszi szépen!
VIZion: neked is köszi! -
E.Kaufmann
veterán
Én meg pont hogy úgy látom, komoly, mert valami értelmes(ebb) méretű venti (és borda) van benne (nem pedig valami laptop szökevény
), aminek talán nem kell ezerrel pörögnie, elég, ha csak átszellőztet óvatosan.
Egyedül ebbe a lengő zsugorcsöves elembe tudnék belekötni. Nem mintha sűrűn kellene azt is cserélni. -
donjohnson
addikt
rákötöd a gépet két külön hálózatra, ha az egyik internet megszakad, akkor ott a másik.
vagy két külön hálózatot elérhetsz vele egyszerre, amik között nincs átjárhatóság, csak ez a gép.
vagy össze is lehet adni a sebességeket.
vagy akár lehet ez a gép egy "szerver" is, amire rákötsz 4 kisebb pénztárgépet lanon vagy akármit.
ez a termék ipari felhasználásra készült, nem otthoni pc-nek. -
StLui
veterán
Mire lehet használni több ethernet portot egy gépen?
-
Nagyon cuki
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Intel Compute Stick 64bit STK1A32SC 32GB Windows 10 UEFI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új pc házak! Kèszleten!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő