- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Szerintem egy fésűt tegyenek még a dobozba, hogy akinek ilyen kócos a haja az megfésülködhessen.
-
törölt tag
Bocsi, általában azon szokott meglátszani. Ez többnyire nagyon el lesz rejtőzve a gépházban, hiába csinálnák a nyákot véres handzsár formájúra.
Vagy az aluból kiesztergált szőkecsajfej hűtőborda útban lenne a procihűtőnek. Tényleg, a hűtőbordába belemarhattak volna valami jellegzetes mintát ha már edisön!
Ja, ezdedúrva.
Nekem is elsőre a túlméretezett brutálkardok ugranak be.
-
Silenzio
addikt
"A Samsung nem szakadt meg a Square Enix-szel közös projektjének kapcsán"
Miért szakadt volna meg a Samsung? Hogy lehet ilyen hülye címet írni egy hírnek?Szerk: felfogtam. Értsd: nem erőltették meg magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged