- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
4lewis
csendes tag
Elnézést kértek, visszaadták a vételárat. A nagyker-be így adták, nem érdekük pár ezer ft miatt egy vásárló elvesztése és a hírnév... ezt mondák...
-
4lewis
csendes tag
Szerk:
Azt írják páran, hogy az én hibám is! Miért is? Mert nem néztem meg nagyítóval a zsírpacákat, mint esetleg itthon? Vagy mert eszembe se jutott, hogy eddig elmennek az üzletek? Minden szart már úgy kell megvásárólni, hogy többek között FELTÉTELEZNI KELL EZT I S ? Hát azér álljon már meg a menet! Aki azt mondja, hogy én vagyok a hibás, a szerint ez akkor jól van? Miért egyszerűbb rámondani a vásárlóra, hogy ő is hibás, mikor keményen az üzlet szeg szerződést? Miért hiszik az emberek, hogy ennek ÍGY kell működni? Miért fogadják el??! -
4lewis
csendes tag
Nem ez a megfelelő hely, DE Szét vet az ideg!
20100226 17:40-kor vásároltam egy: GV-N96TSL-512I -t, az interevo.hu-nálÁtvettem, már furcsa volt a doboza is, mert elég könnyen nyílt! Jeleztem és nyilván az volt a válsz, hogy, "Ezek nincsenek leragasztva". Persze álltak mögöttem, nem akartam tovább váratni az illetőt. Most, itthon vettem észre a következőket:
- A kártya matricája nem ott volt, ahol a neten lévő fotókon van. Eredeti helyén volt is kis ragacs. Visszatettem. Alatta, némi port találtam!
- A HDMI egyéb csatlakozók műanyag kupakokkal vannak védve. Párszor már le-föl tehették, mert ujjlenyomatos a fém körülöttük!
- Az egyik hűtő-réz cső barnább mint a többi. Ha oxidáció lenne, akkor mindhárom egyforma lenne! De így a használattól a középső jobban igénybe volt és sötétebb lett.
- A borda hátsó része le van zúzva és ott a lemez a többitől elengedve lifeg.
- A leírása gyűrött és ZSÍRPACÁS! B+ nem hiszem el!Hétfőn visszamegyek és visszaadjátok az árát! Azért vásároltam ÜZLETBEN, mert ÚJ TERMÉKET akartam, az express.hu-t és társait én is ismerem!
HASZNÁLT VIDEÓKÁRTYÁT ÁRULTOK ÚJ ÁRÁÉRT!?
Szégyelljétek magatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest