- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Infernalxx #3963 üzenetére
Tudom, hogy régi h.sz, de...a cég oldala elérhetetlen, szerintem leléceltek.
-
Milka 78
nagyúr
Újabb infó a Pruemobilról.Törölgetik a hozzászólásokat az árú keresőről is
-
-
Milka 78
nagyúr
Sziasztok!
Megosztanék veletek egy kedves sztorit.
Elöljáróban annyi,hogy akinek van esze kerülje a PureMobile-t,mert egy igazi kamu banda,egy deka jóérzés és tisztesség nélkül!!!
Én sajnos bedőltem a csupa 5 csillagos kamu értékelésnek,de nagyon nagy fail lett ebből az egészből.
Rendeltem egy Doogee x5 Pro Max típusú telót 07.24-én (akciós ár 39-ért).Az oldalon szállítás 4-8 munkanapról szólt.Ezek után baromi türelmesen vártam,de semmi életjel a cég felől.
08.01-kor meguntam és írtam nekik."Tiszteletem!
Érdeklődni szeretnék a Doogee X5 Max Pro várható átvételéről.A termék ajándékba lenne és szűkös a határidő.
Válaszukat előre is köszönöm!Válasz is érkezett...
Tisztelt Jánószki István!
Rendelt telefonkészülékére sajnos még várnunk kell a beszállítónktól, legjobb esetben pénteken tudjuk feladni és így Ön jövőhét elején kapná kézhez.Erre én...
DHCP : Csak cégek vásárolhatnak,magán személyek nem,ezért olcsók.
A jövő heti átvétel még beleférne,jövő hét péntekig bezárólag. Esetleg tudnának értesíteni, ha a fenti idő nem tartható?
Előre is köszönöm!Újabb válasz...
Ez esetben nagyon köszönjük megtisztelő türelmét, minden esetben küldünk tájékoztatót amelyik napra ki tudjuk szállítani a készüléket és ha legrosszabb esetben netalán tovább csúszna a rendelés teljesítése az esetben is.
További szép napot!"Persze pont lesz@rtak engem és semmi infó,majd 9-én (újjabb 8 nap) megint írtam nekik,mire ők telón (két kollégájuk) is előadták a beszállítós dumát,de a végén már az is baj volt,hogy fehéret rendeltem fekete helyett.
Megkértem őket,hogy ha nem megy akkor inkább hagyjuk,mert szülinapra lesz.
Azt mondták a fekete kéne már ma odaadnák,de a fehér színű hétfőn lesz.Mondom az jó,mert szabin leszek és mentünk volna el nyaralni,ügy intézni,stb...de sebaj nekem van időm.
Persze hétfőn szó nélkül lesz@rt@k.
Felhívtam őket (itt már 08.15-ről beszélünk) és ecseteltem nemtetszésem,de még mindig kulturáltan,mire ők biztosítottak,hogy a vám,meg Poseidon isten is tud róla,hogy szerdán megkapják ők és csütörtökön,de legkésőbb pénteken megkapom,tutira.Csütörtökön (08.18),persze megint semmi nem történt,nincs sms értesítés,nincs beígért teló,vagy email.
Felhívtam őket,mire újabb hazugsággal fogadtak,hogy a vámon van,majd most már nem tudják,hogy milyen színt rendeltek ami egyébként péntekre meglesz és ha az atomok és a bolygók is úgy akarják esetleg hétfőre (08.22-re meglesz). Erre mondtam,hogy ugye most vicceltek?Olyan mintha ez az egész ügy hátrafelé haladna,ja és kösz,de tőletek radírt se vennék,majd bontottam a vonalat.
Persze erre egyből kaptam emailt-hogy változott a státusz lemondásra,pedig 07.24-óta beszerzésen állt,én meg arra gondoltam,hogy lefagyott a szerójuk.
A sztorihoz hozzá tartozik,hogy a rendelésem után felnyomták az árát 44-ropira és valószínű soha nem is akarták ezt a telót odaadni nekem (járt is így náluk vásárló csak vele ki akarták fizettetni az emelt árat) 39-ért amit köszönök is nekik mert az MM-ben 19-órakkor megrendeltem,majd 5 perc után már jött is az email,hogy fáradjak be a telóért (na ennyit a beszállítós/színes hazugságokról),mindezt 37-ért -
Milka 78
nagyúr
válasz
macskajancsi #1488 üzenetére
Eddig kb.20 különbözö helyen futottam bele(köztük itt is és pár privibe)hogy hová tünt a PC Gear ês vele együtt a gari is ami járna nekik...ên közöltem a tulaj feltételezhető hollétét,hátha segít.Mi ebben a bonyolult?
Nem az ismerősöm.Átvágott jó pár embert,PH-ra be sem lép,rejtőzködik...soroljam?Mondjuk ha pl 100 ropis motyóm(nem egy volt nála ilyen) dögölt volna be mindez a hajamra kenhető garival,tuti megfogtam volna már és finoman szólva utaltam volna rá,hogy mik a kötelezetségei.Volt egy két eset itt a PH-n is amikor a szép szó nem használt.CoolBoy323 : Látod és még is tőlem kérdezték
-
Milka 78
nagyúr
Akik PC Gear-es problémás ügyfelek.Régen vásároltam tőle amikor még otthonról a padlástérből üzletelt.Ezen a [link]-en elvileg az első találatnál (házlátképpel) laknak a szülei és feltehetőleg még ő is(amikor még üzleteltem vele ott lakott).
Nem tudom segít e valamit az infó,de hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Videó stream letöltése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Fotó állvány eladó
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest