Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
A betyár mindenit, nekem is most küldték..
Kb. Ezzel kellett volna kezdeni...

-
Az árukereső vélemény megjelenés az nem történik meg azonnal. Van pár nap átfutási ideje. Nyugi.
Közben olyan vicces, hogy az egyik vásárlót elküldte az Aqua hozzánk, hogy mi segítsünk neki és nekem kell megírni neki a levelet, hogy mi aztán tényleg nem vagyunk benne a történetbe és semmi közünk hozzá
Minkét oldalon ott állok
-
válasz
Hysterycs
üzenetére
Akkor amíg megfejtjük, hogy mi a baj, addig az árukerő oldalon lehet élni az alkotmányos jogaitokkal és itt lehet vélemény írni, mondani a kedves cégről.
Teszek én is egy próbát a geminis módszerrel.
jav.
Valóban nem engedi, ezt szedtem ki geminiből magyarázatként.
"1. Célzott VisszaélésgyanúA Google a cég profiljánál megnövekedett számú negatív, esetleg koordinált visszajelzést észlelhet. Ezért ideiglenesen szigorúbban szűrnek, hogy elkerüljék a rosszindulatú, célzott minősítést (például ha a cég sok vitatott átalakításon ment keresztül).Várjon néhány napot, majd próbálja meg újra a vélemény közzétételét."
-
Másik kedvenc mondatom innen:
"100%-ban magyar tulajdon"
Pont ez a baj. Nézzétek meg az ALZA-t. Össze sem lehet semmilyen szinten hasonlítani a nagy magyar AQUA-val. Ég és föld, tűz és víz. Tiszta szégyen, hogy a magyarok ezt csináják a magyarokkal.Én meg még pont azért vásároltam néha-néha tőlük, hogy segítsem a nagy magyar vállalkozásukat. Hogy ezáltal is kicsit erősebb, versenyképesebb legyen a nagy magyar webáruház. A nagy magyar ópannon, ősugor vállakozás meg egy nagy magyar ...... ad a magyar emberek .... ébe az első leendő alkalommal.
-
Az egész hozzáállás bűzlik. Nekem lenne ilyen lehetőségem, hogy hozzájutok egy ilyen kategóriájú bejáratott brand-hez. Mindent megtennék annak érdekében hogy megtartsam a vásárlókat, tovább építsem a bizalmat, megbízhatóságot. Ezek mit csinálnak? Rombolnak. Magyar mentalítás? Egy ilyen kis országban, ahelyett hogy megbecsülnék azt a fogyasztót, azt a vásárlói réteget, aki tud, aki képes náluk rendszeresen komolyabb összegeket havi szinten elkölteni. Á, nem azokat inkább hátba szúrják. Majd jön másik, nem kell azokat megtartani. (nem mondom a bolt nevét, de ugyanezt látom belülről, hogy ugyanezt csinálják, ugyanígy gondolkodnak máshol is)
Amúgy az is gáz, hogy jogszabály szerint ilyet meg lehet csinálni. Hiába vannak "szigorú" fogyasztóvédelni szabályok, meg sávos garancia, meg EU-s GDPR.
Megalapítod, felfuttatod, beérik a gyümölcs, többször learatod majd eltűnsz. Majd jön egy másik aki megveszi és tovább akarja szedni a gyümölcsöt. Csak azokat felejtik el akik miatt beérett egyáltalán az a fránya gyümölcs. Nekik csak a profi és a nyereség kell. Az odáig vezető rögös úton melletük utazó barom, meg menjen ahova akar.
-
válasz
arcitec
üzenetére
Az AQUA egy brand név a magyar piacon. 20x éve működnek, számtalanszor nyertek díjat az árukereső ország boltja éves szavazáson, stb stb.. Arra spekulálnak, hogy benne van az emberek fejében, hogy régi bolt, megbízható, stb. Pont ezt köpik most szembe. Szerintem úgy voltak vele, hogy minden csoda 3 napig tart, majd jól lecseng ez a vásárlói hiszti és hosszútávon nem fognak már emlékezni erre az emberek és a brand-et viszik tovább és hatalmasat profitálnak belőle. Persze az is lehet, hogy az előző tulajdonos olyan mennyiségű tartozást halmozott fel a CHS-nek (és többeknek is), hogy a CHS-es fiúk menteni akarják a menthetőt és ezért gyorsan lecsaptak a névre, csak nem gondolták át körültekintően az üzleti stratégiát. A következő napok-hetek vízválasztó lesz nekik, mert ha eljut az emberekhez az igazság, akkor azok már nem fognak ott vásárolni többet. De valószínűleg csak egy réteg fog tájékozódni és még így is rengeteg-rengeteg vásárlójuk marad meg.
-
Nem tudom mennyiről indultak tegnap, hány pontjuk volt, de már csak 4.0.
Ott sincs igazuk btw, hogy csak a domaint és a nevet vették át. A teljes webáruházmotort, klienst használják, ebben nincs változás az oldalon. A teljes webáruházat átvették, nem csak a domaint. Gondolom utána kitöröltek belőle minden regisztrációt és rendelést. Az autohifis API kapcsolatot azt biztos törölték, mert az aiwa, jvc termékek eltűntek. Összelőtték a CHS nagyker apival aztán hadd szóljon..
-
Ezt stílusosan most törlöm le a pár hónapja aquaban vásárolt telefonról.
-
-
Feliratkoztam
-
-
válasz
powerage76
üzenetére
Uhh, nagyon fura, eltűntek a termékek az oldalukról. De nekem a bejelölt kedvenc termékeim is eltűntek.
-
válasz
BITBOYS
üzenetére
Én azt sajnálom, hogy magukba olvasztották a régi Compker céget. Az egy jó shop volt, jó árakkal, működő garanciális ügyintézéssel Így eltűnt az egész a süllyesztőbe.
Ha megnézitek nagyon sok termékre nem adják meg a rendes "gyártói" gart, amit más normális shopok megadnak. Procik alaplapok, ramok stb.
És természetesen cégeknek is csak a kötelező csapott egy évet adják.. én ezeket régóta messziről kerülöm. -
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Tapasztalat
-
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Hogyan reagáltak mikor megreklamáltad ezeket?
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Alapvetően a végfelhasználónak semi keresnivalója nincs a nagyker oldalán. Nem az fog nekik profitot generálni, hogy a nagyker oldaláról megy a kisker oldalára a vásárló, hanem, hogy beírja a keresőbe, kidobja a kiskert, megrendelni, majd a kisker megveszi a nagykerben

Teljesen más, ha egy gyártói oldalon vagy fent és ők ajánlanak viszonteladói partnert, a gyártónak jobban érdeke, hogy tájékoztasson. A nagykerben van 100e cikkszám, de lehet hogy 200e, ráaadásul folyamatosan változik a kínálat, a termék elérhetőség, arról meg ne is beszéljünk, hogy vannak kiemelt, preferált márkák amelyikre büszkék, meg vannak olyanok is ami csak az arrés, kiegészítés miatt megy. Most akkor az egyiket reklámozzuk a másikat ne? Vagy melyik kiskert? Aki nagy volumenben vásárol, vagy azt amelyiknek nincsenek fizetési gondjaik, elmaradásaik? Ki dönti el? Vagy írjuk ki mindet? És ha egy kiskernek van egyedi szerződése egy adott nagykerrel, hogy csak náluk vásárol, de néha-néha betéved a konkurenciához és kiírjuk, hogy mi milyen büszkék vagyunk rájuk
Az se jó senkinek 
Nah mindegy eléggé körbebeszéltük a témát
Szerintem, se jobb se rosszabb nem lesz a világ attól, ha egy nagyker nem reklámozza a kiskert, aki meg akar találni egy terméket, az enélkül is megfogja, akinek meg nem sikerül az meg ne vegye meg inkább mert azokkal a véglényekkel van a legtöbb probléma. Bocs de elég sokat dolgoztam már kereskedelemben, minden oldalon, és tudom, látom, hogy megy ez 
-
Nagykereknél nem szokás ilyet kirakni.
-
válasz
janos666
üzenetére
Persze megértem a te álláspontodat is..
Hasonló területen dolgozom, ezért van tapasztalatom a témában. Nálunk is mindig az van, hogy aki variál, változtat, kavar, módosít, cserél, nem sikerül a fizetés, újraleadja.. stb témában elakad, az esetek nagy százelékában később kapja meg mint a többi, "normális" ügyfél. Én simán toleráns vagyok az összes többi céggel emiatt, el tudom képzelni, hogy náluk is hasonló a helyzet.
Normál esetben, rendelések kezelésére van egy "automatizmus" amely szépen megy magától, leegyszerűsített munkafeladatokkal, hogy minél több rendelést, minél gyorsabban, minél kevesebb dolgozó ki tudjon szolgálni. Most ebbe vki belvariál, oda kell egy teljes ember aki intézi, módosítja tovább az ügymenetet. Emberből, meg ugye azért tudjuk, hogy kevés van mindenhol, maxon pörögnek a feladatok, az elvárások, a teendők és kevés a munkavállaló, fizetés stb.. de ez már egy másik történet.
Egy szó mint száz, remélem, mihamarabb hozzájutsz a rendelésedhez
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Én a mai napig keverem a Bluechip-el
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Egy volt Budán, nem messze a Móricztól a másik a Váci úton volt, vhol a Lehel tér után.
Bluefish a nyugatinál volt, úgy emlékszem. -
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Régen én is vásároltam náluk, talán még PIII procit, de nem emlékszem rossz dolgokra..
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Miért, mi volt náluk? nem emlékszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet tőle kérdezni, nem harap, én is szoktam tőle kérdezni