- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Én csak azt nem értem,hogy bárhová megyek,bárhol....MINDENKI megelőz!
És mégis soxor megbüntetnek gyorshajtásért?!Egyébként fellebbezés van /törvény van rá!/ de nincs,ill. MINDEN esetben elutasítják!
-
degu
senior tag
Azzal kezdenem,hogy bezárnám a dunaparti házat,és dolgozni küldenem a siserahadat.
Ezzel nagyrészt megszüntethető lenne a sogor-komaság,eltünnének/nagyrészt/ az *élet császárai* -akikre nem vonatkoznak a törvények /piros jogositványuk van,ami felmenti oket a KRESZ betartása alól/ és igy a közember is azt látja,hogy a hivatalos szervek komolyan veszik a dolgot,és MINDENKIRE egyformán vonatkoznak a szabályok/törvények,kivétel nincs,és nem a könnyebb/sunyi modszerekkel ellenőriznék a közlekedőket.
És a kezem a bilibe lógott...és felébredtem,mert ez egy álom volt,és nem MO... -
degu
senior tag
Nem a KRESZ-el van a baj,hanem a büntetések mértékével!
Visszatértünk a középkorba?Amikor tyúklopást kézlevágással büntették?
Már túlléptük azt a határt,amikor a büntetés egyáltalán - kifizethető,sokunk számára!
És ne onnan közelítsünk a kérdéshez,hogy nem kell szabálytalankodni,és akkor nincs semmi probléma.
Mert az ember - hibázik néha.Ezekkel a horror büntetésekkel nem a tudatosan szabálytalankodókat,
száguldozókat sujtják /mert azok röhögve,mellényzsebből kifizetik a 30-150 rugót/ hanem a véletlenül hibázókat -akiket nem kell nevelni,és fegyelmezni.Akiknek elég lenne egy 5-10 eFt.-os bünti,hogy jobban odafigyeljenek!
Az pedig,hogy az autósok nagy része semmibe veszi a KRESZ egyes szabályait,az morál kérdése.
Itt a közlekedési kultúra hiányzik! És kulturálni - büntetéssel,soha nem fog sikerülni. -
degu
senior tag
Lehet,hogy a *szakjogász* nem is jogász volt,hanem...szakács?
De ha Te mondod!
Egyébként erről már más topikokban is vitáztunk.
De hogy a véleményedre reagáljak,nem dac ez az autósoknál,és nem direkt csinálják!
A törvények/szabályok rosszak.Ezek a /szerintem/ túl szigoru törvények nem értünk vannak!
/De ideológiát mindenre lehet gyártani.Ha betiltanák a közlekedést,akkor a közlekedésbaleseti statisztika 100%-os javulást mutatna,és évi 618 ember nem halna meg.Hát nem jól hangzana ez a médiában?/
Engem 2x *lőttek le*.Egyszer 50 helyett 67,másodszor 50 helyett 59-el.Harmadszor,ha megszivom ezzel az őrületes száguldozással,akkor elveszik a jogsim? Vagy elkobozzák az autóm? Vagy csak simán tarkónlőnek? -
degu
senior tag
A reggeli rádióműsor foglalkozott a témával,miszerint a Törvény lehetőséget biztosít a rendőrnek,hogy fotó,sebességmérés,és mindenféle tárgyi bizonyíték nélkül,csupán a bemondása alapján pénzbírságot szabjanak ki bármelyik autósra!
/A megkérdezett *szakjogász* csak kerülgette a kérdést,de végül az jött le a válaszaiból.hogy ez igy van,és ! törvényes!!!/
Van még Valakinek ötlete? /A minnél kényelmesebb,szélesebb körü,és kevesebb vesződséggel járó *lenyúlásra*?/ -
degu
senior tag
válasz
tolts.hu #7567 üzenetére
Mindenesetre elgondolkodtato /mert hulye azért nem vagyok/ hogy 3 embernek hasonló,habár téves elképzelése van személyemet illetoen.
Itt nem a tiltólistájára elsőnek tenni kívánó topiktársra gondolok,hanem a többiekre.
Nincs semmi probléma,csak én élek agy MÁSIK dimenzióban!
A korrekt vitáról,az empatikus eszmecseréről,a masik személyiségének tiszteletben tartásáról elavult,ódivatu elképzeléseim vannak,ami a mai lezúzós kommunikációra nem alkalmasak.Erre ma senkinek,semmmi szüksége!
És ez a történet arrol szól.hogy van aki mindent jobban tud,van egy csomo ember,aki ugyancsak mindent jobban tud,és van egy hulye...aki másképp gondolja...de ...az..hülye.Akit helyre kell tenni,mert mást gondol.
A csorda mindig ezt teszi! Az albinót a csordatagok kikészítik.Igy nem sérül a csordaszellem.
Üdvözöllek Benneteket *a szép,új világban.* -
degu
senior tag
Nem ez a problema!
Hanem az,hogy ha direktben probalom megvedeni magam,az ilyen atrocitasokkal szemben,akkor egyszeruen...kimoderalnak,hogy *szemelyeskedek*!
De az is igaz,hogy a masik fel lehulyezesehez nem kell sem esz,sem ervek,sem minimalis,kulturalt vitakeszseg...csak pokhendiseg,es arrogancia./Es az sem utolso szempont,hogy a humorerzeket nem lehet megtanulni! Az vagy van Valakinek,vagy nincs./
Es az is torvenyszeru ma mar.hogy minden topikba elobb-utobb megjelenik egy Nagy Asz,aki okosabb mindenkinel,kiosztja az eszt,es...leminosit ismeretlen embereket.
De ha rosszkedvuen ebredtel,vagy sz*r napod volt...akkor meg tudlak erteni,mert ez megkonnyebbulest hoz. -
degu
senior tag
Hat mit mondjak? Nagyobb szellemi kapacitast teteleztem fel...
Tevedtem!/T.i.Neked szolt az uzenetem.Mintegy ertekeltem a hsz.-ed mentaliasat,csak nem akartam a hintaba beszallni,es beleronditani a topikba./
De semmi baj.Ilyen embereknek is kell lenni,kulonben honnan tudnank,hogy milyen egy hipertonias ego!
/A lentebb orvendezo topiktars meg...nem ert semmit az egeszbol!
De oromteli erzes lehet olvasni,hogy hogyan probalnak beledongolni valakit a foldbe...mert az olyan jo erzes...?!/ -
degu
senior tag
válasz
DeFranco #7526 üzenetére
A válasz egyszerű!
Mindenképpen fizetsz,mert a rendszer úgy van megalkotva.Fellebezhetsz,de akkor is fizetsz!
/Már az út mentén parkoló autóért is fizetett itt Valaki,mert a mellette elhúzó kocsi gyorsan ment,és mindkettejüknek kiküldték a büntit!Szóval mit sem ér a *törvénykövető magatartás*ha nincs szerencséd...
-
degu
senior tag
válasz
Sanyabá #7484 üzenetére
Az állampolgár általában igazat mond,de a *rendszerszintű parasztvakítás* überel minden igazságot!
/Többek között ezért MO. az egyetlen ország,ahol nincsenek bűnözők...mert a gangstereket védő *gyapjas* meg a haverjai mindig azzal kezdik,hogy: -védencem ártatlan-Vagy tévedés,vagy rágalmazás áldozata./
Kezdjük azzal,hogy nyilatkozhatta volna azt is a volánszofoso,hogy...nem is volt hófúvás,meg katasztrófahelyzet,csak...havazott egy cseppet! Az,aki mást állit-lázít,baloldali,és a stabil,erős,biztos úton haladó MO.-ot akarja lerombolni... -
degu
senior tag
Nalunk semmi sem mukodik,ami a vilagban MINDENHOL mukodik!
A jelveny a mellen,benne a szama,vagy azonositoja,es a flekojat is az orrod ala dugja.
Nalunk ez nem mukodik!
De az is igaz,hogy egyre tobb az olyan fazon,aki igazoltataskor kekeckedessel vag vissza!
De az is igaz,hogy nalunk nem ritka az *alrendor*.Ja! es az is igaz,hogy nalunk a bunozonek igen sok joga van,amit egy dorzsolt ugyved ugy ki tud hasznalni,ahogy akar!
De Neked is vannak jogaid. Fizethetsz minden sz*rt,amit a parlamentben kitalalnak,es torvenyerore emelnek!...
Es ha ez nem tetszik-egyszeruen allj at a *masik oldalra* Jobban jarsz,hidd el! -
degu
senior tag
válasz
S e t h #6451 üzenetére
Sz*r az egesz-ugy ahogy van!
Nincs a rendoroknek tekintelyuk,minden heten legalabb egy hir van a mediaban korrupt,onkenyeskedo,megeroszakolos,pedofil...sot! bunozo rendorokrol!,amit harom napig minden hirben bemondanak
/Nem allitom,hogy hazugsag,hiszen Ok sem angyalok,hanem emberek,biztosan van kozottuk ilyen is,olyan is,de ezt a celzatos lejaratast en megtiltanam!/
Mert mit varunk egy olyan rendfenntarto szervezettol,amit hagynak lejaratni,gyk. megtiltjak a fegyverhasznalatot,szabalyzatokkal teljesen bekorlatozzak,megfosztjak a mozgasteruktol,es akiket barhol,barmikor pocskondiazhatnak,beszolhatnak Nekik?!
Es ha a rohogo,pimaszkodo,ontelt,hetprobas bunozonek van egy allatnevu ugyvedje,akkor mar mehet is tovabb- bunozni! Az ot tettenero rendort,meg felfuggesztik,vagy lejaratjak,
hiteltelenitik.
Mondjatok! miert van az,hogy minden bunugy targyalasa,vagy az ugyved altal adott interju azzal kezdodik...hogy *vedencem artatlan* a korulmenyek,vagy szandekos lejaratas miatt kerult ebbe a helyzetbe! Itt mindenki artatlan? /Vagy tenyeren hordozza a media,mint a tundibundi Bucikat?/
Budapest -ezek szerint a Tiszta Lelkek Varosa?
Itt csak az atlagpolgar bunozo,es kap horrorisztikus buntetest pl. kozlekedesi kihagasert?
Ugyhogy az a velemenyem,hogy csak a Profetak,Megvaltok,es Szentek menjenek rendornek.
Talan Ok boldogulnak igy is! -
degu
senior tag
Nyeretlen ketevesek!
Neztetek egy ket regi,ocska westrernfilmet?
A seriffek ott hogy mukodtek? -
degu
senior tag
Hat mit mondjak...?
Nem hittem volna,hogy az infosztradan meg erhet meglepi...
Amikor olvastam a hsz-edet,azt hittem,hogy...valaki durva trefat uz velem!
Kezdjuk az elejen!nem tudom, Te próbáltál e már ki ilyet, -irtad
Nem! Es nem is fogok,mert a tudatom,az enyem!
Nem vok olyan ostoba,hogy egy *szerre* bizzam a tudatom!
Valoszinuleg Neked egy egeszseges psziched van,es megakadalyozta a *behatolast*
Az alkohollal kapcsolatos egeszsegugyi problemad meg sajnalatos...de szamomra csak annyit jelent az infod...hogy ha ez igy igaz /marpedig miert hazudnal?/ akkor nem a kocsmaba,hanem a Rendelobe kene menned /egy evbe 2x!/ Mert ott valami mas gond lehet!
Egy ember pia nelkul..olyan,mint a vizilo intimbetet nelkul...! -
degu
senior tag
Hat nemtom mirol is kene beszelni...
A rendorseg hasznalati erteke ma kb nulla!
Kritikus helyzetben nem tudna ellatni rendszerelvu szerepet.
A kozelmultban targyban meghozott torvenyek 90%-a bunozocentrikus.
Szarozunk Zsanetten,meg a rendori tulkapasokon,de azt egy okostoja sem veszi eszre,hogy/a komoly demokratak,meg jogvedok/Hogy ezekkel a feltetelekkel NEM MUKODHET egy allami rendfenntarto szervezet!
Igy marad a bunozo *atlagpolgar* peldas megbuntetese!/Parkolasi bunteny!/ -
degu
senior tag
válasz
Calogero #458 üzenetére
Nem fogjatok elhinni,de limitalva van egy egesz nevetsege mennyisegben /!/ a felhasznalhato benzin /Ft/ Igy kell megbenitani a rendorseget! Ecceru! Nem?
Es hogy ne tegye fel senki a kerdest,hogy akkor mivel,es hogyan uldozik a bunelkovetoket...mindenki arrol hablatyol,hogy a TV szekhaz ostromanal...huuuu!
nem volt azonositto billetta...hah! Sarba lett tiporva a demokraccija! Hu! ...de maj felelossegre vonnnyuka felelossoket! Meg megbuntettyuk! Jol!...Mongyonle...
/Ha nyugaton filmet csinalnanak a mai magyar viszonyokrol,vilagsiker lenne a vigjatek-kategoriaba,a kritikusok pedig csak annyit jegyeznenek meg,hogy vicces,vicces,de azert nem kellene ennyire elszakadni a hihetosegtol!/
[Szerkesztve] -
degu
senior tag
Tiz eve megjegyeztem egy haveromnak,hogy nagyon agressziv,ontorvenyu,es fegyelmezetlen a fiad!
Tudjatok mit mondott?
Nem korlatozom,nem fegyelmezem,mert az eletre nevelem!
Lehet,hogy tiz ev mulva utcai harcokban kell megvedenie magat!...
Ugy latszik...eljott ez az ido!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Napelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Be quiet! DARK ROCK PRO 4
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával