Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz 9CS #638 üzenetére

Igen, én is attól tartok, h ebben az esetben a régi jó módszerek szerint az ártatlanságot kellene bizonyítani...

(gyorsabb ügyintézés: na igen, ez már nem is tűnik még korrupciónak sem. Pedig valószínű, h annak a szerencsétlen civilnek, aki átküzdötte magát a bürokrácián+az ő adójából fizetik a sokcsillagost, épp emiatt nem jut)

• t72killer

titán

válasz 9CS #636 üzenetére

Hm, most épp nem a sokcsillagosok csinálták, hanem egyszerű közrendőrök (asszem zászlós volt a lemagasabb beosztású, ami nem tiszt)

Magasabb beosztásban ilyen dolgokat nem csinálnak, m ha kiderül eszméletlen botrány lesz belőle, ott gazdasági bűncselekmények frodulnak elő inkább szerintem. (ld a 90'es évek olajügyleteit, amikbe vámtisztek, rendőrtisztek keveredtek bele - többé-kevésbbé szándékosan)

A multkor beszélgettem a vonaton Mo.-gon egy munkaügyi ellenőrrel, és őszintén nem csodálkozom, h korrupció előfordul: tudom, milyen bírságokat szoktak kiszabni, és ő meg megmondta nekem a fizetését: a kettő között olyan 10-30x-os szorzó van, mindamellett, hogy a fizetés épp elég a megélhetéshez. Ez tény, nem így kellene lennie, ettől az ember még nem háborodik fel annyira, mint amikor a rendőr embert öl (!!! nem önvédelmében, v bűncselekmény megakadályozásakor természetesen), vagy rabol, v pl ilyen mocsokságot csinál, mint ami most történt.

Másik dolog: mégha véletlenül igaz lenne az az összeesküvés-elmélet, hogy a lány felajánlkozott, vagy netán felbérelték ilyenre a rendőrség lejáratása végett: ez egyáltalán nem mentség. Ha 1értelmű bizonyítékOKat mutatnak fel (és nem mondjuk a lány megtörésévél, lefizetésével, megfenyegetésével nyert ''tanúvallomást'') akkor ESETLEG ENYHÍTHETI a büntetést.

Jah, 1 jó kérdés: jogos önvédelemnek számít-e az, ha megvédi magát/barátnőjét az ember egy/több fegyveres+egyenruhás bűnöző ellen? (azaz mivel ők fegyveresek, akár fegyvert is használhatok :F erősen tartok tőle, hogy ilyen esetben rögtön tisztára mosnák az egyenruhásokat, mert hogy jövök én ahhoz, h megakadályozom a rendőrt a bűn elkövetésében...)

• Terminator_

tag

válasz 9CS #432 üzenetére

Én is ezen a véleményen vagyok teljesen igaz amit leírtál.Keményen kell felépni,mert ha nem akkor félnünk kel a saját országunkban a honfitársaink dühétől is.

Új hozzászólás Aktív témák