Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FerNandor

őstag

válasz tolts.hu #6980 üzenetére

azért akkor utánajárok mégegyszer. de nekem azt mondták, hogy csak közalkamazotti állásba lehet felvenni civil diplomást, mert ugye nincs semmi szakmai tapasztalat. ezért nem lehet már elmenni simán a rendörségre, mint régen, kell az RSZKI. nem is értem, hogy vennének fel egy jogászt, örmester fokozatba..
    nem tudsz valami linket adni erröl az átképzöröl? nekem a közszolgálati egyetemen is azt mondták, hogy ha civil diplomás vagy és így felvesznek, akkor a munkáltató iskoláztat majd be, akkor lehet menni a tisztire levelezön...

engem mondjuk nem érdekelne, ha másik megyében lenne pozíció, de akkor az legyen rendesen megfizetve, hogy lehessen esetleg albérletet fizetni/szolgalati lakás stb és legyen biztos "jövö" nem úgy, mint az RSZKI után, hogy elelik 5 év a sulival együtt és, ha szerencséd van, elenged a felettes a tisztire levelezön (munka mellett), ami plusz 3 év, és eltelt az életedböl 8 év a nem megbecsült utcai munkára és nem haladtál semmit, csak öregedtél.
    úgyhogy amíg nem tudok biztosat -mert az RSZKI ki van zárva-, marad németország...

mit csináljak, hívjam fel az ORFK-n a humánosokat vagy mit?

Új hozzászólás Aktív témák