Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
válasz Csakénvagyok #3424 üzenetére
Egyébként képzeld el, ha ennyire " elkeserítő esetben " is büntetnek, akkor az ennél indokolatlanabb esetekben mennyire mérik meg az illetőt.
Vertigo18
" Nem fellebbezett, hibázott, elismerte. "
Ezek a bűvös szavak.
Nem mindig mindenkire rákenni meg mindig mást hibáztatni.
Hanem kimondani azt, hogy én voltam a balfék, nem pofázkodom és mentegetem magam hanem bűnhődöm.[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Vertigo18
addikt
Járőrvezető vagyok, beszaladtam a helyszínre, a járőrtársam meg nem talált helyet, így megállni tilosban állt meg. Segíteni mentünk, de valamelyik jóhiszemű állampolgár (jogosan - hozzátenném) lefényképezett és elküldte a kapitányomnak. Az eredmény: nem csak 30k (mert ennyi a megállni tilos objektív), hanem pluszba kapott egy fenyítést is...
Nem fellebbezett, hibázott, elismerte.
Remélem legközelebb a fényképezős anyukájának kell mennem segíteni, de nem tudok, mert parkolót keresek...
Kell ennél személyesebb példa? Soroljam még???
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
biggamer
veterán
Miért, írtad hogy mennyire elkeserítő példát hozzon ???
Egyébként megint csak magadat és a hozzállásodat minősítetted azzal a hsz-eddel.
Csak gratulálni tudok.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest