Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vertigo18
    addikt

Alapvetően azért készült a topik (ld=1. hsz.!!!), hogy megosszuk egymással a rendőrös tapasztalatainkat, esetleg segítséget adjunk egymásnak, hogy hogyan lehet kevesebbet kapni egy-egy elkövetett szabálysértésért, neadjisten' kibújni a felelősségre vonás alól...

Szerintem ennek tökéletesen megfelel az, amit itt pár kollegával csinálunk, megbeszéltünk már egy csomó dolgot, számtalan (!!!) esetben segítettünk már az ide beíróknak. Szóval szerintem tökéletesen ideillő, amit MI írunk. A baj azzal van, ha idejön valaki, nem ismer minket, és a saját sztorija miat elkezdi fikázni az egész Rendőrséget, az összes rendőrt. Nos, ez a topik nem azért indult! Ha valaki fikázni akar, vagy minket szídni, az nyisson egy olyan topikot. Aztán, ha ott kidühöngte magát és segítséget akar kérni, akkor jöjjön át ide, mi segítünk neki... :D

Ha pedig szerinted mi "nem akarjuk észrevenni, hogy mi megy ebben az országban", akkor te akkorát tévedsz, hogy csak na! Amit te a tv-ben látsz, vagy életedben egyszer-kétszer tapasztalsz, mi abban ÉLÜNK! A modokra való tekintettel nem akarok politizálni, de minket tapos a legjobban az állam, nekem kell ott lennem az összes rendezvényen, és én élek/dolgozok a bűnöző feketék között! Te ezekről csak hallasz, max egyszer átéled, hogy megcsapnak. Nekem meg hetente küzdenem kell..

Remélem nem fogod az én stílusomat is leereszkedőnek titulálni, tényleg szeretek az olyanokkal beszélgetni, akik ennyire máshogy látják a világot mint én. Tapasztalatból mondom, egy dolgot nem szabad csinálni: megpróbálni meggyőzni a másikat... Az nem fog menni, mert mind nagyon ragaszkodunk az igazunkhoz személyes tapasztalataink alapján...

ui.: azokat a személyeket, akik "tt nem a rendőrök mellett szólalnak fel", azokat nem azért oltjuk le, mert nem mellettünk beszél, hanem azért, mert nem tud különbséget tenni aközött, hogy szídom azt, akivel gondom van, vagy szídom az összeset, aki olyan, mint akivel gondom van! Azért kapják az oltást, mert nem a rendőröket kell szídni, hanem azt a rendőrt, akivel gond van! És azt is észrevehetted, hogy ha valóban olyan a téma (ld. az előző pár napban felemlegetett "részeg rendőr intézkedik"), akkor mind arra irányítjuk a kérdezőt, hogy AZONNAL feljelentés, mert az ilyen, az nem kollega!

• biggamer
    veterán

Érdekes, itt mindig csak negatív dolgok vannak róluk, pedig vannak pozitívak is, csak azt egyesek nem tartják említésre méltónak.

Ugyanaz mint a média, minnél nagyobb balhé / negatív /, annál nagyobb durranás.

De ha pozitívum, akkor is negatívan kezelik.
    Pl. elenged egy ittas vezetőt a rendőr, mert az ott a helyszínen hunyászkodva sír és rí, hogy mi lesz a családdal, erre utána az egyből rohan a kocsmába nagy pofával elújságolni, hogy elengedte a k....g.

Sőt, esetleg másnap miután ki józanodott, talán még felnyomja az ügyészségen vagy a főnökénél is az intézkedőt.
    Ezért legyenek elnézőek ? :F

Új hozzászólás Aktív témák