- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
biggamer #3202 üzenetére
Tipikus, mint a viccben:
Két rendőr elhatározza, hogy megtanul valami újat ne mondhassák róluk állandóan azt, hogy ők semmire sem képesek. Elhatározzák, hogy megtanulnak járni a vízen, hiszen azt úgyse tudja senki más. Hosszas gyakorlás után sikerül nekik, és amikor a Margit-híd alatt egy ember fuldoklik, besétálnak érte és kimentik. Erre egy hang a hídról:
- Nézd a hülye rendőröket, még úszni se tudnak...Ezeknek hiába mondasz bármit, te csak hülye rendőr maradsz. Meg én is, csak engem kicsit sem érdekel ilyen emberek véleménye. Akik egyébként ilyen hozzászólásokkal saját magukat minősítik, csak észre sem veszik önnön magasztalásukban, meg az elvakult látásmódjuktól.
Na, én a balcsira távoztam, további kellemes b*sztatást mindenkinek. Már csak abban reménykedem, hogy az ilyen gyökér emberek megfelelően bunkó rendőrrel találkozzanak. Akinek nem inge... a többi meg öltözzön fel rendesen!samfishR: na látod, ez a magas ló.
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz
biggamer #3202 üzenetére
Vannak olyan kis súlyú, a társadalomra elenyésző mértékben veszélyes cselekmények, amelyeknél (optimális esetben) a rendőr kezében van a mérlegelés a szankció mértékét illetően...
Egy normális országban, normális emberek között nem lenne szükség annyi helyszíni bírság kivetésére, egy értelmes ember ha belecsúszik a tilosba (pisilés, piti kresz szabálysértés) és megússza egy "atyai" figyelmeztetéssel, akkor respektálja a felé irányuló jószándékot és igyekszik utána rendesen viselkedni... Nem ordít kígyót békát az őt elengedő közegre...
Természetesen én is fizettem már "zsebbe" a saját figyelmetlenségemért (vagy a záróvonalat nem láttam vagy a rendőröket, mikor balra kanyarodtam
) de a tetteiért az ember vállalja a felelősséget és ne hőbörögjön!
Persze létezik olyan embertípus akinél helyszínen TSCHIBO-t adnék büntetésül.."Istenem adnád nekem azt, hogy csak egy napig lehessek Dredd bíró, igyekeznék jobbá tenni a társadalmat..."
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest