Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Azt, hogy a telefongyártók mit hazudoznak össze vissza, az nem ez a kérdés, itt most az akku technológia fejlődéséről/nem fejlődéséről beszélünk.
Ahogy látom egyszerű a képet: Szerinted nem fejlődött csak kicsit, szerintem meg óriásit az elmúlt 10 évben. Itt részemről befejeztem.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
De most akkor mit is várunk....hiperhajtóművet?
A sziládtest is fejlődik, nem olyan ütemben, mint egyesek elvárnák, amit amúgy nem értek, mert ha valaki jobban tudja, álljon oda, mutassa meg. Most itt tart a szilártdtest: 1000 kilométeres szilárdtest akkut tesztel a Mercedes -
tibaimp
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
De volt azért. Ott van pl. az NFC akku az autókban, a mobilba meg a szén alapú vagy mi.
Az elmúlt 10 évben, pontosan nem néztem utána, de ha igény van rá utánanézek, de az akku technológia kb. a duplájára fejlődött kg/Wh függvényében, és ez nagyon lényeges.Amúgy, nem is értem, hogy terelődött ide a beszélgetésünk
. -
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Pocoyo.hun
üzenetére
Ez OK. Itt az a kérdés, amit szeretnek kihagyni a gyártók, az időtállósági teszt. Ma működik, és tuti, hogy valós körülményeket szimulálva (hőmérséklet, hőmérséklet ingadozás stb.) és figyelembe véve, mondjuk 3 év múlva is sem keletkezik valamilyen csapadék.
Amúgy az jutott eszembe, hogy pár éve pont itt a ph hasábjain olvastam valamilyen híres "házi-víz" hűtőrendszer készítő cégről, hogy bizony garanciális problémák jelentkeztek a VGA hűtőiken, pont ilyen csapadék keletkezés miatt.
-
tibaimp
nagyúr
Ráadásul valami olyan közeget kell benne keringetni, amiben az évek alatt, még véletlenül sem keletkezik valamilyen csapadék, ami eltömítheti azokat a mikró járatokat, mert akkor keksz az egész procinak.
Nem látom benne a jövőt állóságot ebben a fejlesztésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.