Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Latom tenyleg nem erted. Nem telefongyartokrol van szo, hanem akku technologiakrol, amik nem feltetlen a telefongyartok fejlesztesei.
Ezekben a cikkekben szoktak aztan megjegyezni, hogy a kovetkezo XY flagship telefonokban aztan majd megjelenhet par even belul.Ezert mondtam hogy ezek a hirek az elmult 10 evben meme-kke valtak, mert csak igergetesek maradtak.
Ket kulonbozo dolgot hasonlitasz ossze es idekevered ugyanazt a technologiat, csak mas suruseggel. Semmi mas nem valtozott.
Mellesleg ha megnezed a mobilok tesztjeit, a topban nem feltetlenul a nagyobb mAh akkus mobilok vannak, epp ezt beszelem, nem minden a 7000-8000-10000mAh, szamit a szoftver is, a hardver melle.
Tehat ennyit arrol, hogy a nyugat mennyi bort akar rolad lehuzni, mert egyedul a mAh nem mond semmit. -
Ribi
nagyúr
Mondjuk telefon akksi tényleges kapacitással kapcsolatban nem tudom vannak-e mérések. Csak mert feltűnt, hogy a régi xiaomi olcsóbb telóm is elvileg 5000mAh-s, de az 5W-os töltőm kb fele annyi idő alatt tölti fel mint a samsung 5000mAh-s telót. Ami számomra fura. Szóval mindenre is annyi írnak amit épp akarnak, de nem sok tényleges mérést láttam a teló akksikról.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest