Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
ahol dolgoztam informatikai szempontbol 3 fontos szemely volt. az egyik a ceg egeszenek informatikai vezetoje, o ala tartozott minden, hardware software, nagy altalanossagban. viszont a progamert konkretan, mellyel a dolgozok 90%-a vegezte munkajat, 2 noi informatikus felelt. gyakorlatilag ok iranyitottak a fejlesztest, ok tartottak a kapcsolatot a fejlesztokkel, mivel kulso ceg csinalta. igazabol ok ketten lattak at az egesz rendszert teljessegeben. jol csinaltak a dolgukat, ertettek hozza. eloszor amikor odamentem furcsa volt, de mas teruleten is sok noi vezeto volt szoval megszoktam.
semmi problema nem volt, sem nekunk veluk, sem nekik velunk. fizetesrol nem tudok nyilatkozni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezetékes FEJhallgatók
- bambano: Bambanő háza tája
- Gyúrósok ide!
- Opel topik
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
semmi problema nem volt, sem nekunk veluk, sem nekik velunk. fizetesrol nem tudok nyilatkozni.