Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
ahol dolgoztam informatikai szempontbol 3 fontos szemely volt. az egyik a ceg egeszenek informatikai vezetoje, o ala tartozott minden, hardware software, nagy altalanossagban. viszont a progamert konkretan, mellyel a dolgozok 90%-a vegezte munkajat, 2 noi informatikus felelt. gyakorlatilag ok iranyitottak a fejlesztest, ok tartottak a kapcsolatot a fejlesztokkel, mivel kulso ceg csinalta. igazabol ok ketten lattak at az egesz rendszert teljessegeben. jol csinaltak a dolgukat, ertettek hozza. eloszor amikor odamentem furcsa volt, de mas teruleten is sok noi vezeto volt szoval megszoktam.
semmi problema nem volt, sem nekunk veluk, sem nekik velunk. fizetesrol nem tudok nyilatkozni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest