Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s:zozo

aktív tag

válasz #54625216 #32498 üzenetére

Megvallom őszintén sosem foglalkoztam ezekkel a kérdésekkel, mert én normális egy orrú vagyok, nem politizálok, igyekszem nem megsérteni másokat. Stb.
    Abban az esetben, ha indokolatlanul, vélt bejelentés történik a fiók ellen, gondolom azt is lehet bizonyítani, hisz minden tevékenységemet rögzítik.
    Viszont a többi platform esetében is vannak feltételek és szabályok, tehát kíváncsi lennék rá hogy steam, PSN netvork, xbox live, Nintendo, esetében milyen szabályok vannak.
    xbox 360 esetében, sok magyar varezolt. Már nem emlékszem de lehet mind a hardvert mind a profilt letiltotta a micosoft. Semmi gond másnap vett új konzolt a magyar és csinált új profilt. Értem, hogy a facebook esetében ez nem adatik meg. A micosoft regisztrációnál is nézik a valós adatokat, egy ideje.
    Csodálkoznék, hogy ha ott nem lenne valami szankció, aminek következtében bukod a profilodat vagy a hardveredet.
    Adatok gyűjtését, meg ha online vagy nagyon nehéz kivédeni.
    Venues app esetében. Eldönthetem azt, hogy használom vagy nem használom, ismerve a előnyeit, hátrányait. Sok esetben vannak aggályok a különféle eszközökkel kapcsolatban.
    Mobil telefon, laptop, TV, robotporszívó, konzolok. Ezek mind veszély források a magánszféránk megsértésére és kémlelésére.
    Félreértés ne essék én sem örülök, ennek a lépésnek és tényleg nem tudom, hogy hogyan tovább. Facebook esetében, amit én nem használok minden nap és nem rajta keresztül élem az online életemet, nem kaptam sok reklámot. Viszont a gmail, csak úgy jön a sok spam.

Új hozzászólás Aktív témák