- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
s:zozo
aktív tag
válasz
#54625216 #32498 üzenetére
Megvallom őszintén sosem foglalkoztam ezekkel a kérdésekkel, mert én normális egy orrú vagyok, nem politizálok, igyekszem nem megsérteni másokat. Stb.
Abban az esetben, ha indokolatlanul, vélt bejelentés történik a fiók ellen, gondolom azt is lehet bizonyítani, hisz minden tevékenységemet rögzítik.
Viszont a többi platform esetében is vannak feltételek és szabályok, tehát kíváncsi lennék rá hogy steam, PSN netvork, xbox live, Nintendo, esetében milyen szabályok vannak.
xbox 360 esetében, sok magyar varezolt. Már nem emlékszem de lehet mind a hardvert mind a profilt letiltotta a micosoft. Semmi gond másnap vett új konzolt a magyar és csinált új profilt. Értem, hogy a facebook esetében ez nem adatik meg. A micosoft regisztrációnál is nézik a valós adatokat, egy ideje.
Csodálkoznék, hogy ha ott nem lenne valami szankció, aminek következtében bukod a profilodat vagy a hardveredet.
Adatok gyűjtését, meg ha online vagy nagyon nehéz kivédeni.
Venues app esetében. Eldönthetem azt, hogy használom vagy nem használom, ismerve a előnyeit, hátrányait. Sok esetben vannak aggályok a különféle eszközökkel kapcsolatban.
Mobil telefon, laptop, TV, robotporszívó, konzolok. Ezek mind veszély források a magánszféránk megsértésére és kémlelésére.
Félreértés ne essék én sem örülök, ennek a lépésnek és tényleg nem tudom, hogy hogyan tovább. Facebook esetében, amit én nem használok minden nap és nem rajta keresztül élem az online életemet, nem kaptam sok reklámot. Viszont a gmail, csak úgy jön a sok spam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mobil flották
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD