- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
válasz
izomman1 #30634 üzenetére
mennek ezek a játékok is ...ahogy fentebb írtam nem a default controller layoutot kell használni , hanem egy user által feltöltöttet...ha az sincs akkopr meg csinálsz 2 perc alatt az adott játékhoz...
de a G2-nek új controllere lesz , amihez nyílván sok játékhoz nem lesz még ilyen kiosztás és vélhetően neked kell majd megcsinálni
nagyon ritka ami tényleg nem megy ...pl La Noir egy frissítés óta nem megy állítólag
ezeknek a lencsvideóknak semmi értelme , mert köszönőviszonyban sincs a szabad szemes látványhoz...
a pimax 5k+ és a reverb közt zongorázni lehet a különbségetkétkezues lőfegyverekkel nálam nincs gond...illetve a közelséggel sincs...íjazás is tök jól megy
követésben akkor van kisebb hiba ha sokáig (pár mp) alacsonyan tartom a kezemet vagy magasan...de ahogy meg látja a akamera akkor egyből helyreáll...
ha mozgásban van akkor szépen megsaccolgatja h hol van épp a kontroller...
szerintem minden tök jól végigjátszható , és élvezetesen játszható különösebb problémák nélkül...egy dologra viszont érdemes felkészülni :
a nagy felbontású kijelző és a csaknem screendoor mentesség miatt felszínre kerül h némelyik játék igencsak csúnyácska
egy-két játékom megleptt ilyen téren , mert korábban riften még szépnek gondoltam -
sheep
addikt
válasz
izomman1 #30634 üzenetére
Amúgy mivel hajtanád ki a Reverbet 144 hz-en? Én a 1080ti-t szarrá hajtva örülök hogy 60 fps-t kapok Il2-ben. Mondjuk én szerencsés vagyok mert egyáltalán nem zavar a 60 hz mód.
90 hz-ről nem is álmodok, nincs olyan gpu ami meghajtaná. 144 hz-n esetleg pasziánsz vr futna.
És mi az a játék ami esetleg nem támogatja a wmr-t és nagyon játszanál vele? Vagy csak a jövőre gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Eladó komplett Gaming PC Szett Jó Áron!
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest