Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• a2d2

addikt

Amíg várok még az emészthető VGA árakra, addig gondoltam bedarálom a Questre megvásárolt játékokat. Befejeztem a Ghost Giant-et, jó volt, igényesen meg volt csinálva, gyerekek is játszhatják de kell hozzá egy kis nyelvtudás.
    Utána gondoltam felrakom a Tales from the galaxys edge-t, de csak nem sikerült elegendő helyet varázsolnom a 64GB-os Questemen. Kb 10 Gb-ot felszabadítottam mire tudtam telepíteni. Utána még pár appot letöröltem, gondoltam lehúzom a DLC-t is, az meg 62%-nál megállt, közben meg jelezte a headstet hogy kritikus szinten van a tárhelyem. (Ezt megoldhatták volna, hogy ellenőrizze a tárhelyet letöltés előtt, vagy legalább írja ki hogy több mint 4Gb kell annak is).
    Na a lényeg hogy most csak az alapjáték van fent, de elkezdtem vele játszani mert a DLC-t part2-nek írta bent a játék és ebből arra következtettem hogy teljesen különálló rész a DLC. Ez tényleg így van, vagy kellene még valamit törölnöm és feltenni a DLC-t, mert az alapjátékhoz is hozzáad valamit (pl fejlesztéseket, küldetéseket az alapjáték pályáin, ...)?
    Amúgy eddig tetszik a játék. Valaki lehúzta itt anno hogy milyen ronda, de abszolút nem gáz ettől a hardvertől. Főleg a karakterek néznek ki jól.

Új hozzászólás Aktív témák