- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #8501 üzenetére
Márkaszervizt felhívva jött a szokásos hozzáállás; csak a gyári a jó, az fogja legtovább bírni. Ja és a méretről fogalmuk sincs, mert az nincs az adatbázisban és nem is mérték le.
Szóval kérdés, hogy egy 2007-es S60-ba befér-e rendesen a 190 mm magas akkumulátor, vagy csak a 175 mm. Mindenhol 190 mm magasat ajánl hozzá a kereső, de a helyén lemérve csak ~175 mm magasság jött ki (és a lefogató miatt félek, hogy nem is férne be magasabb).
-
aneda
senior tag
válasz
BigBlackDog #8501 üzenetére
Engem évekig szoptatott a félig rossz feszültség szabályzó...
13,7V környékén volt a töltő feszültség, de álló helyzetben mindig hamar lemerült az akku. Megmérték Bosch töltő feszültség teszterrel, az is azt mondta hogy minden rendben. Ha nap mint nap használtam az autót, nem rádióztam álló helyzetben fél órákat, sosem volt gond. Már a harmadik akksit cseréltem, és eltelt 4 év, mikor végleg elpukkant a feszültség szabályzó.
Annak cseréje után mindjárt lett 14,4V töltő feszültség, bármilyen fogyasztó is került rá, és soha többet nem merült le az akksi semmilyen körülmények között.
Csak azt sajnálom, hogy a gyári Volvo akksi ment a kukába, szerintem nem volt annak semmi baja, ahogy a többinek sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vallás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest