- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz
JohnDoe2022 #3797 üzenetére
Szia!
Ahol nem írtam külön keretet ott kompletten a szemüveg volt annyi.
Én nagyon elégedett vagyok az Ofotérttel. Legközelebb is hozzájuk megyek. -
bigrob
őstag
válasz
zsoltzsolt #3767 üzenetére
Évek óta ilyen műanyag keretest használok, 50-70k között voltak ezek a keretek, ofotértben 54.000 volt egy Armani ha jól emlékszem a márkára.
-
bigrob
őstag
Nekem sem válaszolt senki, úgyhogy a szombati napomat erre áldoztam.
Optic world legolcsóbb lencse 160k + keret 67k, ebből jött volna le a glamour kupon 25%. (állítólag itt szokott lenni 20% kedvezmény év közben is)
Vision expressben a 2 év garival 116k glamour kuponnal.
Ofotértben ugyanilyen garival, glamour 106k-t fizettem és itt találtam meg a legjobban álló keretet is.
Glamour kupon nélkül a Vision express és Ofotért is ilyen 5-10k-val volt drágább.
Hogy amúgy mennyi nem tudom, a felület amin mutogatták az árakat Vision expressben és Ofotértben ugyanaz volt. -
bigrob
őstag
Sziasztok!
Ismét eljött az idő, hogy új szemüveget kéne csináltatni, hol vannak most a legjobb kedvezmények így látás hónapján? Vagy érdemes megvárni egy glamour napot?
Köszönöm!
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Mai nap megrepedt a szemüvegem kerete ahol a szár csatlakozik, szoktak optikák ilyen javításokkal foglalkozni? (Optic Worldben lett vásárolva lassan 2 éve)
Illetve most melyik optikában lenne a legjobb ajánlat új szemüveg vásárlásra?Cilinder miatt mindenképp valami vékonyított lencse kell, kék szűrős. egyfókuszú.
Ha lehet olyan keret amire rá lehet pattintani egy vékony napszemüveget (utóbbi években csak ilyen kereteim voltak), de lehet kipróbálnám a fényre sötétedő lencsét is.Jelige: minél olcsóbban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Dark Souls sorozat
- Tippmix
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest