Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz concret_hp #570 üzenetére

Ofotert egy par lencsere ad arat, mig az optikusok jellemzoen darabra.

Pl. nekem 80k-t mondtak egy parra, ami mashol akcio nelkul ~30k/db.

Masik kerdes, milyen lencset tartalmaz a 8k-s ar.
    Mondjuk az Ofotert altal ajanlott Rodenstockot sem ismerem.

Hoya egyebkent meg mindig akciozik, hogy raktaron levo lencseikre kedvezmeny van, csak errol altalaban szeretnek megfeledkezni az optikusok, aztan az egyedileg gyartottakra vonatkozo listaarat mondjak.
    Legalabbis ma meglepodtem, amikor 25k/db-t mondtak a Hoya Hilux Eyas Transition-re a masik sarkon levo optikusnal.

Persze megint beigazolodott a keret kinalat vegigprobalasa utan, hogy nekem tetszo, jo minosegu keretet nem lehet idehaza 30k alatt kapni. :O
    (Most eppen a Police V8148-at sikerult kiszurnom 33k-ert, bar a 98 fontos angol arahoz kepest nem is sok.)
    Lencsekkel egyutt mar megint veri a 85k-t, ha aszferikusat akarok, akkor 91k. :W

Sebaj, ma sikerult sorbanulnom 2 orat a keruleti SZTK szemeszeten, ugyhogy most mar minden adatom megvan almaim szemuvegenek a megrendelesehez. (na, nem mintha nem tudtam volna oket, egyedul a szemtavolsagra nem emlekeztem...)

Csak elotte meg lelevelezem az angol webshoppal, hogy ugyan mar, aruljak el, kifele-mifele 1.74-es lencset hasznalnak, meg milyen fotokromatikus reteget raknak ra.
    Ha nem noname, es Transition VI, akkor maris megrendelem :))
    (keret+brutal lencse+hazhozszallitas banki atvaltasi sarcokkal egyutt is boven kijon 75k-bol...)

Új hozzászólás Aktív témák