Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm szépen a hosszú és részletes információt. Az a helyzet, hogy végignéztem az összes résztvevő optikát, lencséseknek sehol sem ingyenes a vizsgálat vagy vásárláshoz van kötve. Én csak azt akarom megtudni mennyit romlott a szemem, mert a -3.50 szerintem már rosszabb. Alensáról és Kilala Storeból szoktam rendelni. Az utóbbi kínai, biztos sokan megszólnak majd érte, de nekem beváltak a lencséik, csak eltűntek sajnos AliExpressről. Alensáról pedig annyit, hogy szinte mindig náluk találom a legjobb árakat, gyakran adnak kupont is, de néhány évvel ezelőtt 3 doboz havi lencsét rendeltem a mostani 1 doboz áráért.
Próbálok keríteni más paraméterekkel rendelkező lencsét olcsón és ha az beválik, akkor nem is nagyon kell vizsgálat.
Egy érdi optikát ajánlott néhány ismerősöm, maximum oda elmegyek, ha lesz rá időm. OpticOne [link] , nem tudom róluk hallott e még innen valaki? Tavaly év végén beszéltem velük, akkor még egy 20as volt a vizsgálat.Vagy azt mennyire lehet bejátszani, hogy szemüveges vizsgálatra megyek el(akár szemüveg nélkül, mert az nincs régóta)? Nekem tényleg csak a dioptria lenne fontos. Minden más paraméter már megvan.
-
ggeleven
őstag
Erre muszáj reagálnom.
"Tehát az, hogy bemész akár időpontra, és ott faxán bemérik a szemed kapsz erről egy receptet és csak "köszönömöt" adsz érte, olyan nincs."
TÉVEDSZ! Tapasztalat nélkül és előítélet alapján osztod ki és tájákoztatod félre az érdeklődőket! NE csinálj ilyet!
Voltam 3 különböző országos hálózatban az elmúlt két napban és bizony egy köszönömre mindenféle vásárlás nélkül megkaptam a mérések eredményeit, amivel onnan rendelek, ahonnan tetszik. Az más kérdés persze, hogy egy helyi kisebb optika esetleg mennyire akarna hinni egy másik optometristának. Tippre inkább meg akarná ő is mérni és majd az alapján rendelne. Viszont ha valaki bátor és megbízik webshopos rendelésben, akkor akár jelentősen kedvezőbb áron is hozzájuthat új szemüveghez.
Abban egyetértek, hogy a (marketing)kampány miatt biztosan erős hónapot zárnak a résztvevő optikák. Ezzel nincs is feltétlenül baj, hiszen megdolgoznak érte.Az viszont egy nagyon érdekes kérdés, hogy nekem a 3 mérés 3 kicsiben eltérő eredményt adott. Érzésre mindegyiknél azt mondtam, hogy "igen, ez a jóbeállítás" és a számok mégis mások. Na ilyenkor honnan rendeljen az ember?
Plusz egy jelentős tényező bejött nálam a van-e keret, milyenek a jótállási feltételek, lehet-e venni extra garit, milyenek az árak, stb mellé.
-
Mercutio_
félisten
Csak egy apró kiegészítés: betbuy topicos tapasztalatok szerint a Vision Express-ben kiadják a vizsgálati eredményeket ingyenesen szemüveg esetén.
Kontaktlencsét nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest