- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
beloadjoker #2139 üzenetére
Ez attól függ mi a környezet, az évszámok utáni részt is rakd be a \2-be. szóköz, end line, field separator, stb az 19 elé meg szintén berakhatod ezeket.
Viszont én a te megoldásodon annyit javítanék, hogy a 19 után nem engedném hogy 0-9 legyen mert akkor az 1993-at is át fogja írni, ami valószínű nem elírás... Ezért én maximum [0-1][0-9]-et engednék meg. Még ígyis 2019-ig fogja változtatni
Szerk: azért elég furcsa egy adatbázis ez... Semmi rendszeresség...
-
spammer
veterán
válasz
beloadjoker #2139 üzenetére
$ cat evszamok.txt
1908
1922
1938
1522
2012
$ awk '/^19[0-9]{2}$/{sub("19","20");print}' evszamok.txt
2008
2022
2038Biztos van egyszerűbb megoldás is, de nekem most még korán van, elsőre ez jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest