- Lauterbrunnen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #1029 üzenetére
Igen, kis - nagy betű különbség az megvan. Beírva szóközt, már más a helyzet. Ha a feltétel < a "kacsacsőr", akkor ez a baja: $COUNT: kétértelmű átirányítás.
Ha -lt vagy -ne (gondolom a "kevesebb mint" és a "nem egyenlő" röviden, ilyen példákat találtam neten) van a kacsacsőr helyén, akkor meg végtelen ciklusban kapom az almát.
A másik dologra visszatérve, jelenleg egy while ciklust akartam írni, ami soronként olvassa a soros portot dd, vagy a read paranccsal.
Ma még fájlba írni nem tudtam, a cat, meg mindennek a kimenete egy csomó új állományt hozott létre, a beolvasott 2 szám volt a nevük. Tehát 40924091, és így tovább állományok.
nem, nem olvassa az idők végezetéig a portot, ha a csővezeték következő lépcsője lebontja a csövet. - ezt hogy kell elképzelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest