- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #1003 üzenetére
Jah oké.
A fájlon belül próbáltam ugyanezt, de ott meg ha van pont a fájlnévben, akkor syntax errort dob. Mikor leírtam külön az output fájlt egy változóba, majd $output néven próbáltam használni, az sem volt jó. Valamint le kellene korlátozni a kimenetet.
Olyanra gondoltam, hogy kellene egy fix "számú" ciklus, amiben csak 2 értéket olvas be, oszt, logaritmust számol, majd pedig kiírja az eredményeket és ezt kezdi előről, a megadott elemszámig. Egy egyszerű for ciklus vagy while megteszi. (a log mellé majd egy freki értéket is oda szeretnék írni, de ez egyszerű lesz, csak a ciklus száma alapján fog oda kerülni - megnézem majd, hogy ez a 2 oszlopos értéksor megoldás megfelel-e a gnuplot elvárásainak)
A lemaradó nullákat nem tudom hogyan vizsgáljam, a cat-al nézve mindig minden érték jó. Ha az od -An -t x1 -el nézem, akkor is. Pont az jön be, amit elküd az fpga-m. (csomószor újranéztem ezekkel, nem volt hiba egyszer sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest