- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Váó, köszönöm a sok segítséget
Sorban:Menü rendszer átvariálva, az észrevételek teljesen jogosak
Most már változókkal dolgozik a script. Teljesen abban voltam, hogy a case-ból kilépve elfelejti a belsejében definiált változókat.A cron bejegyzés immáron az /etc/cron.d/ mappába kerül, és onnan is törli ki a fájlt uninstall-nál. Ésszerűbb, egyszerűbb, biztonságosabb. Jó észrevétel
a dirname $0/basename $0 az, szerintem, $0.
Így van. Javítva
Tök jó lenne, ha ezt paranccsorból is meg lehetne adni, mert mondjuk .deb csomagot így elég nehéz csinálni belőle
Erre holnap ránézek.ja, és uninstallkor ezeket szerintem illene kiszedni az iptablesből.
Jogos. Ezt is holnap megnézem hogyan lehet egyszerűen kivitelezni.és ha jól emlékszem, case-hez shellben nem kell külön break, a ;; megoldja.
Sajnos nem, break nélkül újra megkérdezi, hogy mit szeretnék választani az étlapról és nem ugrik tovább.A harmadik sorhoz: ennek egyrészt az /usr/local/sbin-ben lenne a helye...
Nem értem pontosan mire gondolsz itt.a grepnek van egy -F kapcsolója...
Valamiért nem működik,invalid context length argumenthibát ad a grep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Spórolós topik
- 3D nyomtatás
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sorban:
Most már változókkal dolgozik a script. Teljesen abban voltam, hogy a case-ból kilépve elfelejti a belsejében definiált változókat.