Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Váó, köszönöm a sok segítséget
Sorban:Menü rendszer átvariálva, az észrevételek teljesen jogosak
Most már változókkal dolgozik a script. Teljesen abban voltam, hogy a case-ból kilépve elfelejti a belsejében definiált változókat.A cron bejegyzés immáron az /etc/cron.d/ mappába kerül, és onnan is törli ki a fájlt uninstall-nál. Ésszerűbb, egyszerűbb, biztonságosabb. Jó észrevétel
a dirname $0/basename $0 az, szerintem, $0.
Így van. Javítva
Tök jó lenne, ha ezt paranccsorból is meg lehetne adni, mert mondjuk .deb csomagot így elég nehéz csinálni belőle
Erre holnap ránézek.ja, és uninstallkor ezeket szerintem illene kiszedni az iptablesből.
Jogos. Ezt is holnap megnézem hogyan lehet egyszerűen kivitelezni.és ha jól emlékszem, case-hez shellben nem kell külön break, a ;; megoldja.
Sajnos nem, break nélkül újra megkérdezi, hogy mit szeretnék választani az étlapról és nem ugrik tovább.A harmadik sorhoz: ennek egyrészt az /usr/local/sbin-ben lenne a helye...
Nem értem pontosan mire gondolsz itt.a grepnek van egy -F kapcsolója...
Valamiért nem működik,invalid context length argumenthibát ad a grep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1 humoros
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.06
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Sorban:
Most már változókkal dolgozik a script. Teljesen abban voltam, hogy a case-ból kilépve elfelejti a belsejében definiált változókat.