- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #1011 üzenetére
Izé, de akkor jól értem az xon xoff dolgot? Egyszerűen csak a DC1 / DC3 ascii vezérlő karaktereket illesszem be az adásom elejére és végére és ezekre figyeljek az awk-ban?
Amúgy a cts,rts kezelését nem a HW végzi el? Mivel az fpga figyeli a dolgokat, egy cts kérés után csak akkor kezd küldeni, ha (és ameddig) az rts szignál '1'.
Ez a dolog nekem csak annyi lenne, hogy az rts vezeték állapotváltozását fel lehetne használnom a vizsgáló szinuszjel frekvenciájának arrébb léptetésére, amit írtam neked. Most úgy van, hogy akkor léptet, mikor az AD-t követő latch betöltötte a két mért értéket, és kész küldeni őket az uart modulnak.(ez a latch csak arra kell, hogy mindkét AD-ről szinkronban kerüljenek az adatok továbbításra, nélküle lenne 5-10 órajel késés a második értéknél az elsőhöz képest)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest