Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ismerős sztori. Tegye fel a kezét, aki magára ismert?
Egyébként ott a dilemma, hogy amikor volt időnk meg ingerenciánk játszani, akkor nem volt pénz. Aztán lett pénz de nincs idő...
Én úgy vagyok ezzel, hogy lehetne sokkal rosszabb. Más férfiak ilyenkor isznak, meg sportkocsit vesznek és lelépnek a csládtól... akkor már inkább ps1-et nyomkodj.
Annyi van nálam, hogy én korlátoztam, hogy akkor ez a havi összeg, ennyit kötlehtek el. Ami még belefér. Aztán egyszercsak lesz minden... hátvagynem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyi van nálam, hogy én korlátoztam, hogy akkor ez a havi összeg, ennyit kötlehtek el. Ami még belefér. Aztán egyszercsak lesz minden... hátvagynem.