Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aramir
őstag
válasz
nissancoupe #2649 üzenetére
A gépekben van a régióvédelem, nem a lemezen, és tudtommal nincs olyan, hogy régiómentes legyen egy játék Playstationra. Szerintem chipes az a gép, csak a másolt lemezeket már nem viszi az olvasófej állapota miatt, csak a gyáriakat, jópár ilyen gépem volt, ezeket a fejeket tettem a chip nélküli gépekbe, oda még jók szoktak lenni. Gondolom rudymester is ezért gondolja, hogy nem chipes a gép. RGB-kábellel meg szines kéne legyen, annak nincs sok köze hozzá, hogy chipes-e a gép vagy sem, azért nem értem, hogy miért nem az
A chipet könnyű kideríteni, csak bele kéne nézni a gépbe, sokszor elég csak a feledet leszedni, és már látszanak a drótok az olvasófej szalagkábelcsatlakozója mellett beforrasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Óra topik
- Apple MacBook
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Parkside szerszám kibeszélő
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Könyvajánló
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest