Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• retifosas

csendes tag

válasz retifosas #2464 üzenetére

Sziasztok!
    Legyen szíves segítsen valaki!
    Teljesen hozzá nem értőként feltettem a 1043ND-s rúteremre a vargalex féle openwrt-t. Alapvetően nekem az eredeti gyári is megfelelt volna. ha nem lenne egy Samsung smart tv-m. A DLNA sajnos a gyári firmware-val nem működik, ezért lett fontos az Openwrt. Feltelepítés után az alapbeállításokat simán, hamar megcsináltam (örömömre), vagyis eljutottam arra tudáspontra, amit korábban a gyári firmware-val. Igazából még csak most jött volna lényeg, vagyis a miniDLNA működésre bírása. Arra gondoltam, hogy majd ezt is csak megoldom valahogy. Csatoltam az usb meghajtót "/mnt" (64gb.os ntfs usb 3,0 pen-t), bekapcsolom a miniDLNA progit, de sajnos nem történt semmi. Itt megjegyzem, hogy fentebb erről már írtam a fórumban. Vargalex fórumtársnak köszönhetően eljutottam odáig, hogy a miniDLNA progi elkezdi szkennelni a csatolt meghajtót, de sajnos közbe jött egy új probléma, mégpedig az hogy a szkennelés közben a rúter folyton újraindul. Ez megtörténik 2x-3x, majd teljesen lefagy. Ekkor én áramtalanítottam a rútert, kihúztam az usb-t és újra bekapcsoltam a készüléket. Belépve a Luciba kikapcsoltam a miniDLNA progit is. Később még kétszer próbálkoztam. Először egy ntfs-re formázott hdd-vel, majd ugyanazt ext4-re formázva. Sajnos a probléma mindig ugyan az volt, többször újraindult, majd fagyott a rúter. Még leírom, hátha fontos lehet. A miniDLNA programot úgy állítottam be, hogy az, az adatbázis file-t és a log fájlt az usb -re készítette, de most hogy ki húztam az usb-t így a progi kikapcsolás előtt az mnt könyvtárba mentette a fájlokat. Ezt csak azért tudom, mert korábban a windows-os gépemen beállítottam hálózati meghajtónak a "\\openwrt\mnt" -t és most, hogy már nincs csatolva az usb, így is láthatóak a fájlok. Gondolom a belső memóriába mentette őket. Kérlek benneteket segítsetek nekem valahogy beüzemelni a miniDLNA progit! Semmimásra nem akarom használni a rútert csak erre. Előre is köszönöm a segítségeteket!!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák