Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmzs
tag
válasz
ViZion
üzenetére
Mint mondtam, csak ötlet, abból kiindulva, hogy ha már openwrt, akkor legyen minden openwrt-s.
4e Ft volt a modem, bár ebben mázlim volt (és útba is esett nem volt más költségem), ugyanakkor L850 most is van ennyiért. A spéci adapter panelt hirdetem is, látható az ára. Az L850-t pci-on még nem tudtam működésre bírni, de párezer a kínai usb3-as adapter hozzá, azzal működik openwrt-vel is. Mivel csak mobilnetről van net, nekem ez kényszerpálya volt, de a jelenleg használt megoldásom összesen nincs 20eFt. Persze volt amikor ennek többszöröse volt "cuccokban", de ami nem vált be, vagy csak nem tetszett, azokat eladtam. Munkadíjat nem számolok, amúgy sem érdemes számszerűsíteni a hobbival töltött órákat, napokat, hónapokat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam a szerver általában headless megoldást jelent.
vargalex