- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.I
csendes tag
válasz
vargalex #21110 üzenetére
igen, ezzel települt, elérhető. mondjuk szerintem ez nem az a felület, amiről migráltam...
más kérdés, hogy hiába próbálom egy szimpla fix ip-s AP-nak beállítani, újraindulás után nem érzékel semmit lan-on... már vagy 3x reseteltem, és 3 féleképp próbáéltam, a gúgli szerint jártam el, ez most vagy tényleg már pilótavizsgás (10 éve nem volt szerencsétlenségem openwrt-hez) vagy ez a snapshot egy kalap trágya...
ezt a stabil 24.10.2-t honnan kellene letöltenem? meg konkrétan, hogyan lőjem már be egy egy fix ip-s AP-reű? tennék még egy próbát azzal, mielőtt megpróbálom visszarakni a gyárit, aztán igyekszem majd elfelejteni, hogy amennyi időt pazaroltam erre majd a végén az egészre, azért már bőven megérte volna valami újfent asus out ox box működö megoldás-
csak épp a tartalék asus is ugyanolyan ax3000, gyanítom, be fog hányni az is majd ugyanígy
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits