- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
A Cudy egyedi felületet készített, nem hasonlít a LuCI-hoz, tehát teljesen normális, hogy nem egyezik a kettő.
Pontosan hogy próbáltad beállítani a fix ip-s AP-t? Buta AP-nek így állítsd be. Csak nagyvonalakban (nem néztem a wiki-t, kútfőből írom):
- állítsd be a wifi-t
- a LAN interface IP címét, gateway-t és DNS-t állítsd be (gateway, illetve DNS az elsődleges router), DHCP-t tiltsd le (de magától is letiltja, ha érzékel azonos hálózatban másik DHCP szervert)
- LAN-LAN kösd össze a két routertDe nem értem, hogy miért akarod ezt beállítani, hiszen így pont a NAT áteresztőképességet nem tudod mérni (hiszen nincs NAT), amivel a gyári firmware alatt gondod volt.
Vagy én értem félre és te mégis normál routernek akarod használni? Utóbbi esetben viszont csak a wifi-t (illetve wifiket, mert ugye rádiónként kell egy-egy config, aminél lehet azonos az SSID) kell beállítani. Ugyanis OpenWrt alatt a wifi alapból ki van kapcsolva, egyébként normál routernek konfigurált az eszköz.Szerk.: A 24.10.2-t természetesen a 24.10.2 release alól tudod letölteni. Neked konkrétan a wr3000h sysupgrade kell a Mediatek - Filogic target-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Google Pixel topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest