Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• vargalex

Topikgazda

válasz S.I #21111 üzenetére

A Cudy egyedi felületet készített, nem hasonlít a LuCI-hoz, tehát teljesen normális, hogy nem egyezik a kettő.

Pontosan hogy próbáltad beállítani a fix ip-s AP-t? Buta AP-nek így állítsd be. Csak nagyvonalakban (nem néztem a wiki-t, kútfőből írom):

- állítsd be a wifi-t
    - a LAN interface IP címét, gateway-t és DNS-t állítsd be (gateway, illetve DNS az elsődleges router), DHCP-t tiltsd le (de magától is letiltja, ha érzékel azonos hálózatban másik DHCP szervert)
    - LAN-LAN kösd össze a két routert

De nem értem, hogy miért akarod ezt beállítani, hiszen így pont a NAT áteresztőképességet nem tudod mérni (hiszen nincs NAT), amivel a gyári firmware alatt gondod volt.
    Vagy én értem félre és te mégis normál routernek akarod használni? Utóbbi esetben viszont csak a wifi-t (illetve wifiket, mert ugye rádiónként kell egy-egy config, aminél lehet azonos az SSID) kell beállítani. Ugyanis OpenWrt alatt a wifi alapból ki van kapcsolva, egyébként normál routernek konfigurált az eszköz.

Szerk.: A 24.10.2-t természetesen a 24.10.2 release alól tudod letölteni. Neked konkrétan a wr3000h sysupgrade kell a Mediatek - Filogic target-ből.

Új hozzászólás Aktív témák