- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnsmithnex
tag
válasz
norbert1998 #6018 üzenetére
Ha szerencséd van akkor csak tömítés a baj, ha nem akkor valamelyik cső vagy csőcsatlakozás, legrosszabb esetben a klímahűtő a lyukas.
-
johnsmithnex
tag
válasz
norbert1998 #5997 üzenetére
Olajat se ártana töltetni bele. Az segíti nagyban a tömítéseket is, hogy ne öregedjenek el és óvja a kompresszort is.
Ismerősömnek 156os Alfában 2 rossz tömítés miatt 3 nap után elment a klíma. Csere után jó is lett. Az UV adalék segítségével könnyen meglett a szivárgás helye.
Máskor meg úgy járt, jogy a szivargyújtóba dugott transzmitter kicsapta a biztit és amiatt nem ment a klíma sem. Kompresszort lehetett hallani, hogy kattant(indult) de nem fújt hideget.
Nézd át a biztiket első körben. Utána nézd meg hogy van e még benne gáz. Kompresszor indul? Ventilator indul?
Semmi hideget nem fúj?
-
johnsmithnex
tag
Bravo HGT-m volt előtte. Az is 5 henger 20 szelep csak benzines. Szerettem nagyon, de kellett a változás.
Élmény volt a HGT, igazi nyers erő. Az Alfa viszont full más, kanyarokba hihetetlenül viselkedik, meg az Alfa elegánsan présel az ülésbe a 385Nm-ével, hogy csak vigyorgok én is a kormány mögött.
Haverom 1.9 16v-t vett. Igazából az is nagyon jól megy, de én nem találtam megfelelő példányt, ezért lett 2.4 -
johnsmithnex
tag
-
johnsmithnex
tag
Sziasztok!
Alfa 156 facelift utániról mik a vélemények?
Jtd motorral szeretném venni, mert azokról jókat hallottam
1.9 16v 140le vagy 2.4 20v 175 le
Jts nagyon bajos? -
johnsmithnex
tag
Ki mit tud a Fl utáni 156-os Alfákról?
SW 1.9 16V vagy 2.4 20V a kiszemelt.
Benzinesekről csak rosszakat hallottam, pedig az jobb lenne az én használati módomhoz(városba rohangálás, havi 1 hosszabb út). -
johnsmithnex
tag
Kérdezd ki a szerelődet, hogy ő mennyiért csinálja meg ha viszed az anyagot és ha nem.
Vezérműszíjat készletben érdemes vennj, akkor kapod hozzá a vezető és feszítő görgőket és van amikor a vízpumpát is. Ilyenkor fagyállót is érdemes cserélni.
Van aki ilyenkor cserél termosztátot is, mert az is pár év után beszarik és sokszor csak télen veszed észre hogy nincs fűtésed vagy nyáron felforralja a motort...
Mindenképp a szerelőddel konzultálj, hogy ő miként szeretné és kérj tőle ajánlatot. -
johnsmithnex
tag
-
johnsmithnex
tag
válasz
Szabó0922 #5357 üzenetére
Azt tudod hogy majdnem mind1 hogy mennyi van az órában..
Még ha valós is a szám akkor se mind1, hogy milyen használatból jött össze az adotz km. A legjobb megoldás ha vásarlás előtt egy teljes átvizsgálason esik át az autó. Lehet, hogy ez plusz költség, de jobb mint ha vennél egy autót amire már az elején százezreket költhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest