Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
2.0 jtdm-ről mik a vélemények? Jobb-rosszabb mint az 1.9 jtdm?
Konkrétan az alábbi autót néztem:
[link]
A km-t kicsit sokallom. -
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
Holnap ráérne valaki megnézni velem két alfát Pesten, akinek van diagja is és ért is az alfákhoz?Vagy ha esetleg ismertek ilyen embert, akkor írjátok meg légyszi.
Természetesen nem ingyen.
Egy GT-ről és egy 147-ről lenne szó, mindkettő 1.9 JTD 150LE-s motorral. -
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
Grande puntónál okozhat olyat a kormányszög jeladó hibája, hogy néha megy a szervó, néha nem?
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
Autó vásárlása előtt állok és megtetszettek az alfa 147-esek, ezen belül is az 1,9 JTD 140-150 lovas verziókat néztem.
Olvastam a topikban, hogy lehetnek elektromos hibáik, ezek mik lehetnek konkrétan?
Vásárlásnál még mire kell odafigyelni? Lehet valamilyen típushibájuk a szokásos dízeles bajokon kívül?
Illetve Vác környékén tud valaki egy jó szerelőt, akihez el lehetne vinni a kinézett autót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest