Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Tegnap frissítettem az új bétára.. már nem az első alkalom, hogy frissítés után nem mutatja a tv képernyő a rendszert. Ilyenkor mindig ki kell nyomnom a gépet. Hiába kapcsolom ki-be a tv-t. Ti tapasztaltatok ilyent?
-
Lazika
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
Tegnap annyi parancsot adtam a gépnek, hogy az uj beta frissítése közbe nem akart feléledni, ki kellett nyomnom a gépet. Elvileg megcsináltam az nvram resetet, mert azt irta hibának. Viszont észrevettem, hogy frissítés közben állandóan lekapcsol a tvm. Alig akar felébredni.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Valamiért a key chain nem akarja automatikusan kitolteni itt prohardveren, a belepesnel az adatokat. Egyedul csak az emailt irja be. Hiaba torlom ki, es mentetem el vele. Valakinek van valami tippje, hogy ez miert van? Thx
-
Lazika
senior tag
-
Lazika
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
Fél órán keresztül beszéltem tegnap az apple carrel, semmit nem tudtak segíteni... Tv-n nincs elállítva semmi sem. Minig alul kell pásztázni sajnos minden egyes indulásnál a gépet. Valamiért 72 colosnak látja 49 helyett... Tv szoftvere is a egfrisebb, meg a minin is. Gondoltam rá, hogy leszedek egy inteles hd maces drivert, de már azt sem lehet. Szóval fogalmam nincs mit csináljak.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Akárhányszor bekapcsolom a minit, mindig igazítanom kell a képen alulpásztázással, hogy ne legyen elcsúszva a kép a tv-n. Van erre valami megoldás, hogy megjegyezze?? Köszi

-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy istat menube, hogy álltom be, hogymutassa a cpu fokokat? Érzékelő meg cpu gpu be van állítva. A másik, pedig az, hogy ahányszor bekapcsomom a minit mindig át kell, méreteznem, mert valamiért mindig elcsúszva jelenik meg a kép, hiába állítom be rendesen. Miért nem jegyzi meg? Köszi!
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Mac mini 2018 vásárlásán gondolkozom. Az lenne a kérdésem, ha rákötöm hdmi 2.0-ával egy 4k tvre, akkor tudom skálázni a felbontást, mint egy macbook pron? Köszi

-
Lazika
senior tag
válasz
twinee1337
üzenetére
Érdekes nekem még a legutolsó Mojave béta van a laptopon, azzal jó volt. De ha ennyire jól sikerült a végleges lehet, hagyom is azt rajta.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
A 2014es Mac Mini tudja a 4k 60hz-et? Köszi
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Mágikus tapipadot akarok venni melyiket ajánlanátok első gen vagy második. Az első arban jobban tetszik. De ha azt mondjátok, hogy sokkal jobb a trackapd ketto akkor azt veszek. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8/256
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest