Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Czo

addikt

válasz Kókuszdió #41139 üzenetére

Ez egy 11-12 eves, Apple Thunderbolt Display. 1440p-s 27"-es kijelzo (ugyonaz a panel, mint a 2009-2011-es iMacek), az ara kb ugy alakult egy akkori 27"-es iMachez kepest, ahogyan viszonyul dollarban a Studio Display ara a korabbi 27"-es retina iMachez (ezert is irtam le tobbszor, hogy teljesen "normalis" arazasa van a Studionak).

Thunderbolttal csatlakozik a gephez, kijon belole a regi-regi MBP-hez valo MagSafe illetve a Thunderbolt csatlakozo. Ez egy komplett Thunderbolt hub, van benne PCI-E Firewire controller (FW800-as csatlakozo), egy PCI-E Broadcom 10/100/1000 Ethernet controller illetve egy USB 2.0 vezerlo. Hangszoro, mikrofon es iSight, kornyezeti fenyero erzekelovel, tehat automatan allitgatja a fenyerot. Pont olyan MPB-vel hasznalni, mintha egy iMac lenne. Mivel 2011-es, nincs benne meg USB3. De mivel van rajta egy ujabb Thunderbolt port, ahova daisy chainhez bedughatsz meg egy ugyonilyen monitort (ARM-os gepeken nem megy a daisy chaining mar :(), vagy dughatsz bele barmi TB eszkozt. Nekem bele van dugva egy TB to USB3+eSata adapter.

A monitorbol kijovo kabelekre ra van huzva egy TB2-TB3 adapter es egy MagSafe to USB-C adapter, majd terveztem es 3D nyomtattam magamnak egy muanyag darabot, amivel a 2 dugo ossze van fogva, igy olyan, mintha 1 dugot huznek ki es be :D. A monitor hatuljara ketoldalu ragasztoval, minden ami kell, azt felragasztottam (usb3 hub, kartyaolvaso), a gepnek is a monitor hatuljara rakott "tarolo" ad otthont. Igy elolrol, teljesen kulturalt a kinezet.

Monitor specko: https://support.apple.com/kb/SP642?locale=th_TH

Új hozzászólás Aktív témák