Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj ,nekem ez az első ilyen gép,és fogalmam sincs hogy fogjak hozzá
Azt nem tudom jo e a benne lévő hdd vagy épp ssd,a telepítés menete is teljesen idegen. Win-es gépet azt már csináltam pen-ről. Itt hogy fogjak hozzá? Magát a gépet jelenleg még nem szeretném fejleszteni.eEsőnek csak annyi lenne jó ha tudnám, hogy működik e egyáltalán. ? Valami alap rendszerrel,továbbá ebben a gépben még nincs wifi sem? Hogy írod azt ís cserelni kell.Köszönöm a válaszod
Syl
Linuxot sem telepítettem soha, de azt rakjak rá? Mondjuk ahhoz sem tudom hogy fogjak hozzá. Szóval nem lesz egyszerű ,hiába segítetek ha totál tudatlan vagyok hozzá.. ti ha hozzátok került volna ez a gép mit néznétek elsőnek?
Ha rendben működne egyébként biztos fejleszteném mert tökre tetszik az egesz hiába 14 éves
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- SSD kibeszélő
- Parkside szerszám kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bittorrent topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest