Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj ,nekem ez az első ilyen gép,és fogalmam sincs hogy fogjak hozzá
Azt nem tudom jo e a benne lévő hdd vagy épp ssd,a telepítés menete is teljesen idegen. Win-es gépet azt már csináltam pen-ről. Itt hogy fogjak hozzá? Magát a gépet jelenleg még nem szeretném fejleszteni.eEsőnek csak annyi lenne jó ha tudnám, hogy működik e egyáltalán. ? Valami alap rendszerrel,továbbá ebben a gépben még nincs wifi sem? Hogy írod azt ís cserelni kell.Köszönöm a válaszod
Syl
Linuxot sem telepítettem soha, de azt rakjak rá? Mondjuk ahhoz sem tudom hogy fogjak hozzá. Szóval nem lesz egyszerű ,hiába segítetek ha totál tudatlan vagyok hozzá.. ti ha hozzátok került volna ez a gép mit néznétek elsőnek?
Ha rendben működne egyébként biztos fejleszteném mert tökre tetszik az egesz hiába 14 éves
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8/256
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt nem tudom jo e a benne lévő hdd vagy épp ssd,a telepítés menete is teljesen idegen. Win-es gépet azt már csináltam pen-ről. Itt hogy fogjak hozzá? Magát a gépet jelenleg még nem szeretném fejleszteni.eEsőnek csak annyi lenne jó ha tudnám, hogy működik e egyáltalán. ? Valami alap rendszerrel,továbbá ebben a gépben még nincs wifi sem? Hogy írod azt ís cserelni kell.Köszönöm a válaszod
TigerCat