Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- potyautas: Nóta állj!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamson18
csendes tag
Nekem eddig 3x omlott össze. 1x wi-fi sticktől az megoldódott és 2x world of tank telepítésénél. Amúgy stabil a gép. Nem eszik meg a rendszer sem sok ramot. 10gb kb a fele szabad. Cuda is megy szépen a premiere cc 15 Ben. Neked mennyi ramod van? A random újraindulás lehet ram hiba. Régen úgy vettem egy G4- powermacket , hogy mindig újraindult. 4 féle ram volt benne, hagytam csak a egy modult a gépben és egyből stabilan ment. Egy próbàt megérne neked is. Procit fogok szerezni még bele, hogy 2x4 magos legyen. Mert az még dobna rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest