- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bmwk1200s #26020 üzenetére
Simán csak fanok. Szerverekkel fekszem és kelek, hidd el hogy semmi értelme egy xserve-nek ha objektíven nézzük. Max babusgatni jó, hobbiból, nosztalgiából, stb.. Ezek az eszközök nem játékok, hanem azért vannak hogy "termeljenek", szolgáltassanak, megbízhatóan és hatékonyan működjenek. Az xserver idejétmúlt, nincs hozzá alkatrész, nincs support, stb.. Az hogy nem cserélik le, nem meglepő, ha működik, akkor én sem cserélném le, főleg hogy egy vagyonba került. De ugyanez igaz a 10+ éves IBM-re, vagy HP-re is ami a mai napig teszi a dolgát sok helyen. Ennek ellenére én is szeretnék egyet, de ez nem jelenti azt hogy versenybe szállhat egy mai jó minőségű szerverrel, a helyén kell kezelni a dolgokat.
A linkelt csomag meg az amire én is gondoltam, egy sima opensource pakk (apache, php, mysql, exim, stb..) és hozzá egy egyszerű OSX gui.
Szerk.: bocs, rosszul emlékeztem, a db egy ideje már Postgres, az MTA pedig nem Exim hanem Postfix benne.
jegesib: aham, köszi az infót, sejtettem hogy nem teljesen úgy van az ahogy a kirakatba ki van rakva sok helyen. Nem meglepő, elég félelmetes élmény lehet corporate környezetben érzékeny meg high secure területeken OSX-et adminolni
Új hozzászólás Aktív témák
- AM5 Gamer gép B650E + 990 Pro + 360mm Lian Li hűtéssel!
- Gamer/Streamer gép Z890 + Ultra 7 + RTX 3090 opcióval!
- Gamer/Streamer gép Friss Z890 platform! 20
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest