Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Phantomhive
üzenetére
Milyen 500 nap?Kevertem az MBP-vel, abból jött Late.
Late 2011 a legutolsó iMac.
Amúgy én sem venném meg már, de csak azért, mert hamarosan jön a frissítési ciklusa... hardveresen úgyse lesz nagyobb előrelépés (Ivy-vel nem lesz sokkal gyorsabb, GPU meg ugye lényegtelen neked), esetleg design ésvagy kijelzőügyileg fog fejlődni. Legalábbis szerintem...
[ Módosította: philoxenia ]
-
Damage
senior tag
válasz
Phantomhive
üzenetére
Igen! Új gépet szeretnék és boltból, és tudom…másfél éve nem frissítették (remélem nem jut a Mac Pro sorsára, amit 3 évig nem frissítettek), idáig 200 valahány nap volt a frissítési ciklus. Pont emiatt nem merek vásárolni…
Először 13" Pro-t szerettem volna. Nem volt 4 magos, emiatt lemondtam róla. Most jön az új 13" Pro. Nem tudom, hogy 4 magos lesz-e, de nincs szükségem ekkora kijelzőn retina display-ra (főleg olyan feláron, amire gondolnak). Ezért el is vetettem a 13" Pro-t…
Nemrég vettünk a páromnak egy 13" Air-t 256 SSD-vel, ezáltal feleslegessé vált a 13" 6,1 Unibody-m. Inkább egy erősebb iMac és ha hordozni kell, elviszem a párom Air-jét.
Remélem a 27"-es iMac felbontása nem változik (totál felesleges lenne a nagyobb felbontás ezen a méreten, most egy 32"-os TV-t használok külső monitorként FullHD-ban és bőven elég). Legyen benne SSD + HDD, USB3, firewire, erős (min.) 4 magos CPU, gyors RAM (8 Gb is elég), és választható touchpad egér helyett…és ami a legfontosabb….egy Cinema Display-t megközelítő ISP kijelző!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Late 2011 a legutolsó iMac.
TigerCat