Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
amargo
addikt
1024x768 ban a monitornak minima 60Hz nek kell lenni.. vagy nem?
de ha egyszer 75Hz állítottál be neki akkor miért ilyen értékekkel jelent meg?
tudom hogy hülye kérdés.. de elmentetted? mik a pontos adatok? H freq? V freq..
csak azért érdekel mert én is a napokban löttem be a monitorom. -
-
amargo
addikt
a VGA ra talán az a megoldás, hogy álltalában az OP rendszerek nehezen kezelik az alaplapi cuccokat.. lehet hogy rosszúl mexem, a másik meg VIA chipset.. ami nem éppen a probléma mentes chipsetek közt van. ehez már tényleg Linux guru kell neked, én azt tanácsolnám, hogy tegyél bele egy kis video karit, AGP set..a hálókártyánál, meg ha jól felismeri csak nem kap IP a DHCP-től akkor lehet vmi nincs össze kötve jól, vagy vmilyen kiosztással van a gond. zongorázd végig a lehetőségeket. ööö most olvasom szervertől? tehát egy szerverre van kötve a géped? mert akkor ahoz tényleg nem értek(csak minimálissat). ott kicsit bonyolultabb.
-
amargo
addikt
sajna én szintén nem értek sokat a Linuxhoz, de Melyiket tetted fel? mert a vezérlőben kézileg is belehet állítani.. vagy megkeresni a video karit. meg azt vagy csak én lettám, vagy nem írtad, hogy alaplapi videókártyát használod vagy van más is? a háló kártyát is a vezérlő központban meg lehet találni esetleg beállítani.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi