Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Aktív témák
-
amargo
addikt
1024x768 ban a monitornak minima 60Hz nek kell lenni.. vagy nem?
de ha egyszer 75Hz állítottál be neki akkor miért ilyen értékekkel jelent meg?
tudom hogy hülye kérdés.. de elmentetted? mik a pontos adatok? H freq? V freq..
csak azért érdekel mert én is a napokban löttem be a monitorom. -
-
amargo
addikt
a VGA ra talán az a megoldás, hogy álltalában az OP rendszerek nehezen kezelik az alaplapi cuccokat.. lehet hogy rosszúl mexem, a másik meg VIA chipset.. ami nem éppen a probléma mentes chipsetek közt van. ehez már tényleg Linux guru kell neked, én azt tanácsolnám, hogy tegyél bele egy kis video karit, AGP set..a hálókártyánál, meg ha jól felismeri csak nem kap IP a DHCP-től akkor lehet vmi nincs össze kötve jól, vagy vmilyen kiosztással van a gond. zongorázd végig a lehetőségeket. ööö most olvasom szervertől? tehát egy szerverre van kötve a géped? mert akkor ahoz tényleg nem értek(csak minimálissat). ott kicsit bonyolultabb.
-
amargo
addikt
sajna én szintén nem értek sokat a Linuxhoz, de Melyiket tetted fel? mert a vezérlőben kézileg is belehet állítani.. vagy megkeresni a video karit. meg azt vagy csak én lettám, vagy nem írtad, hogy alaplapi videókártyát használod vagy van más is? a háló kártyát is a vezérlő központban meg lehet találni esetleg beállítani.
Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest