Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• gege71.hu

addikt

válasz CsY #4082 üzenetére

Köszi, nagyon rendi vagy :)
    Most még XP-n tolom még, a live-cd csak a próba volt...
    Hétfőn veszem Gianninál a 80Gigzes SATA-m azon lesz a LINUX :C
    Amit irtál beállítás az ugye konfigként csak akkor mentődne el, ha lenne tárterülete neki amin bejegyzi(ha jól értem). Nekem ami 2 vinyóm most van(80GB SATA Winxp SYS, + 120 GB ATA tárhely) mind2 NTFS filerendszer ezért a Kanotix csak RamDISK-eket hozott létre + a dvd mountolva + egy floppancs. Ezek voltak elérhetők rendszerszinten. (+ 2db 400 kb körüli disk(gondolom a memóban dedikálva). Tehát most csak nézelődésre + netre volt jó a kanotix a mentéseket nem tudtam foganatosítani..gondolom flopira lehetne talá :F
    De mondom jövő héten feldobom a REDHAT EL ES-t aztán azzal elleszek. ha nem jön be talán jön majd UHU esetleg vmelyik Debian..+látom.
    Látom a Linuxos tábor rendkívül segítőkész tehát remélem ill tudom, hogy ha bármi elakadásom lesz pillanatok alatt kapok akár itt a pH-n akár vmely magyar Linux portálon segítséget.

Ja még vmi:
    Ha a tök új szűz vinyóra felrakok egy linuxot a másik sata-n (sátán :D ) marad a WinXP akkor bekapcsolásnál ill előtte boot priority-vel kell majd szórakozzak vagy esetleg lesz vmi pirmitív opciós felület ahol induláskor választhatom, hogy Win-nel vagy LINUX-szal induljak? :F
    Sejtem, hogy vmi OS választó lehet, de ha külön vinyóról mennek a rendszerek akkor van egy sanda gyanúm, hogy BIOS boot priority állítás kell..vagy mittomén...:F Ezt még jó lenne tudni...

Aktív témák