Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Köszi, nagyon rendi vagy

Most még XP-n tolom még, a live-cd csak a próba volt...
Hétfőn veszem Gianninál a 80Gigzes SATA-m azon lesz a LINUX
Amit irtál beállítás az ugye konfigként csak akkor mentődne el, ha lenne tárterülete neki amin bejegyzi(ha jól értem). Nekem ami 2 vinyóm most van(80GB SATA Winxp SYS, + 120 GB ATA tárhely) mind2 NTFS filerendszer ezért a Kanotix csak RamDISK-eket hozott létre + a dvd mountolva + egy floppancs. Ezek voltak elérhetők rendszerszinten. (+ 2db 400 kb körüli disk(gondolom a memóban dedikálva). Tehát most csak nézelődésre + netre volt jó a kanotix a mentéseket nem tudtam foganatosítani..gondolom flopira lehetne talá
De mondom jövő héten feldobom a REDHAT EL ES-t aztán azzal elleszek. ha nem jön be talán jön majd UHU esetleg vmelyik Debian..+látom.
Látom a Linuxos tábor rendkívül segítőkész tehát remélem ill tudom, hogy ha bármi elakadásom lesz pillanatok alatt kapok akár itt a pH-n akár vmely magyar Linux portálon segítséget.
Ja még vmi:
Ha a tök új szűz vinyóra felrakok egy linuxot a másik sata-n (sátán
) marad a WinXP akkor bekapcsolásnál ill előtte boot priority-vel kell majd szórakozzak vagy esetleg lesz vmi pirmitív opciós felület ahol induláskor választhatom, hogy Win-nel vagy LINUX-szal induljak? 
Sejtem, hogy vmi OS választó lehet, de ha külön vinyóról mennek a rendszerek akkor van egy sanda gyanúm, hogy BIOS boot priority állítás kell..vagy mittomén...
Ezt még jó lenne tudni...
Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) marad a WinXP akkor bekapcsolásnál ill előtte boot priority-vel kell majd szórakozzak vagy esetleg lesz vmi pirmitív opciós felület ahol induláskor választhatom, hogy Win-nel vagy LINUX-szal induljak?