Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Aktív témák
-
mkbla
senior tag
Fel akartam rakni vmware-re a win98-at de nem akart bootolni a cdromról, +néztem a beállításokat a cdrom /dev/cdrom-ra volt állítva átraktam /dev/hda-ra (mert nekem ott van a cdrom) de így sem működött...
1ébként éb PIII-800-on256 mega rammal is vmware-eztem, de ott még talán jobban ment mint az én gépemen
az mplayernél állítgattam akodek audio kimenet valamiket, alaból az ''egyik sem'' vol kiválasztva, de miután kiválasztottam 1et nem birtam visszaállítani az eredetire, csak vmielyik másik kodekre, de így már nem írta ki azt a libmad hiányzó audiokodek vmit, hanem a feliratokkal hülyül, kírja h ''hiba! meg kiirja h az adott film kt-jában az adott feliratot hozzácsatolja'', de 1ébként nincs benne semmi hiba mert a felirat is jó, de akkor hol a hiba?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus M16
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő