Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Piti problémám van.
A panelen az ikon azt mondja, hogy nincs NET kapcsolat, pedig suhan a Firefox, működik a Thunderbird levelező. Unom már, hogy pirossal ikszel valamit, ami pedig működik. Ennyire buta hogy lehet?
Linux Mint 15 Mate 64 bit. Már nem virtuálisan, hanem élesben.
Megoldható ez a látvány probléma? -
Vakegérke
félisten
VirtualBoxban kóstolgatom a Linux Mint 15 három változatát, a KDE-t, Cinnamont és a Mate-t. Utóbbi kettőnél elintéztem, hogy a panel automatikusan el legyen rejtve. El is tűnt, viszont hiába húzom le az egeret, nem tudom elővarázsolni. Ennek értelmében hulla mindkét rendszer.
Ez a VirtualBox miatt van? Hogy tudnám visszavarázsolni a panelt? -
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Itt vagyok, figyelek. Szóval ha jól értem, a Linux Mint 15 KDE a nyerő a listán. Erősítsetek meg ebben a hitben, vagy szóljatok, ha félreértettem valamit.
-
Vakegérke
félisten
Üdvözletem a topiclakóknak.
Windows alatt, VirtualBox-ban futtatok párféle Linuxot, amolyan barátkozásképpen. Célom kipuhatolni, hogy melyik szimpatikus, meg ilyesmi. Az sem lényegtelen, hogy melyik tud együtt élni windowsos programokkal.
Felkérem őket a Wine telepítésére, amit meg is tesznek. Virtuális rendszer a virtuális rendszerben, talán ez a gondom gyökere.
Szóval Wine alatt telepítem az Euro Truck Simulator 2 nevű játékot, hiba nincs. Indítom, és ekkor ér a csalódás. Fekete képernyő, jó esetben hallom a kezdőkép hangját, aztán siralomház.Elméletileg futnia kéne a játéknak. Lehet, hogy a virtuálisban virtuális rendszer miatt nem teszi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest