-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
Üdv nektek!
Szeretném megtanulni használni a linux-ot. Nekifutottam párszor de mindig elbuktam mert nem volt elég kitartás bennem. Közben persze a linux is fejlődik és úgy néz ki még pár év és minden úgy fog működni rajta mint a windows-on, és ezt úgy értem hogy megtartja biztonságosságát de sokat javul a felhasználóbarát viselkedése. Egy Linux Mint 11-et telepítettem fel kísérletképp. Hál istennek ezt már nem a terminál ablakból kell vezérelni. A magyar Linux Mint webhelyről töltöttem le magyarítva van. Igaz, telepítés után közvetlen még magyar volt, amikor viszont a frissítéseket rátöltöttem átalakult félig angol félig magyarráTúltettem magam rajta. Egyébként tetszik. Lassan megértem hogy duplakattal nem lehet telepíteni egy letölött állományt. Rájöttem hogy a Gdebivel igen. Már ha nem lesz valami miatt törött a letöltött állomány. Ezt is sikerült megoldani az indítómenüben a helyreállító módban való indítással ahol hál istennek végre települt a java is amit előtte az istennek nem tudtam telepíteni. Azt is elfogadom hogy amíg le nem cserélem nvídia alapúra a vga kártyám addig én csak másodrangú használója lehetek a linuxnak, lévén fényerőt szoftveresen csak az nvídiásoknak van joguk állítgatni
Ingyen van, nem nézem a fogát
. Csak egyet kérek az istenektől akik jelen estben ti vagytok
Szeretném megtudni miyen plugint hiányolnak a böngészők amikor csetelni akarok vagy a chat.hu-n vagy a gyaloglón. A gyali még csak-csak kiírja ha nincs telepítve a java, majd telepítés után egy plugint szimbolizáló jellel bejelenti hogy hiányzik egy bővítmény, a chat.hu viszont szemérmesen hallgat. Indulni viszont egyik se indul
Jól esne ha segítséget kaphatnék.
Köszönettel, Akita
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged