- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
VladimirR #3404 üzenetére
O már három
Nem néztem át azt vártam valaki megmondja tippem van talán ez csak update és kell hozzá a másik linux,de ha megnézed a többi topikba a válaszaim ,mindig segitek akkor is benne van a topikba de te kiméld meg magad mielött lelkileg megsérülsz....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
Sziasztok ezt a verziot írtam ki ubuntu-7.04-desktop-i386.iso,bebootoltattam és amikor inditani szeretném akkor ezt írta ki
Loading Isolinux:disc error 32AX=4200 drive,9F és egy ablak
I/0 hiba
error reading boot cd
RESTART
xp van fent a gépen 2 partricio ntfs 20 és 60 GB-s -
dunc
nagyúr
Sziasztok nem néztem át az egész topikot
az lenne a kérdésem melyik linuxot ajánljátok ? Ami természetessen ingyenessen ,legálissan letölthetö .Esteleg linket kérek szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest