Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsa44
tag
Köszönöm mindkét választ!

(Ez egy régi iskolai licensz és ha frissíteni akarom 8.1-re, akkor teljes telepítés kell. Én meg ezért nem rakok új rendszert.)
Csak azt a pár iskolai parancsot szeretném begyakorolni, meg ismerkedni a Linux-szal.
-
tomcsa44
tag
Sziasztok!
Iskolai tanulmányhoz kell egy linux. Win 8.0 rendszerem van, feltelepítettem a VmWare Playert és hát a Linuxot virtuális gépre tenném fel.
Az iskolában a Debian 2.30.2-es van Gnome-mal.
Jó nekem a Debian 7-es is, Gnome-mal.Valaki tudna linkelni egy oldalt, ahonnét letölthetem? Már három féle verziót szedtem le (köztük egy Live-ot is), de egyik sem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Automata kávégépek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest